MECO Service ApS verificeret

CVR
14416331
Tlf nr.
28688077

Virksomhedsbeskrivelse

Har du brug for rengøringshjælp, ejendomsservice eller måske en ny vicevært i Odense, Svendborg eller andre steder på Fyn? Så er MECO Service ApS lige noget for dig. MECO Service ApS er et servicefirma med fokus på Fyn og Trekantsområdet, hvor du kan få hjælp til en lang række af services til både private og erhverv.


MECO Service ApS tilbyder først og fremmest rengøring til private og erhverv. På den måde kan du nemt få erhvervsrengøring på kontoret eller få hjælp til rengøringen derhjemme. Derudover kan du også få hjælp til ejendomsservice og havearbejde. Ejendomsservice dækker blandt andet over løbende vedligeholdelse, forbedringer, græsslåning og hækklipning. MECO Service ApS tilbyder også hjælp til vinduespudsning og havearbejde, så din have altid står, som den skal.


Har du brug for en vicevært, kan du også nyde godt af denne service hos MECO Service ApS. I kan sammen lave en aftale om opgaver og ansvarsområder, og på den måde får du en professionel altmuligmand som vicevært, der passer godt på ejendom og udendørsområder. Kontakt MECO Service ApS, og hør meget mere om, hvad du kan få hjælp til.

Rengøring Vinduespudsning Havearbejde gulvvask Græsslåning Hækkeklipning Løbende vedligeholdelse Forbedringer Reperationer Støv Vicevært Altmuligmand Handymand service erhvervsrengøring Bolig Have Odense Ugeavisen Odense Midtfyns Posten

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email