Malermester Erik Grandal verificeret

CVR
19981576
Tlf nr.
30491301

Virksomhedsbeskrivelse

Malermester Erik Grandal kan til enhver tid hjælpe med indvendigt og udvendigt malerarbejde. Som professionel malermester kan jeg hjælpe med alt lige fra opsætning af vægbeklædning til maling af lofter, vægge, vinduer og døre. 


Jeg er kvalificeret bygningsmaler og har god erfaring som facademaler, hvorfor Malermester Erik Grandal vil være det rette valg for dig, næste gang du skal finde en maler til din bolig. Jeg kan hjælpe med flere forskellige maleropgaver, der ofte vil være på tale i forbindelse med renovering af jeres hus. Har I planer om at bygge nyt, kan jeg også altid komme med et tilbud på forskellige maleropgaver tilpasset jeres nye bolig.


Som erfaren malermester er jeg forberedt på at bistå med farvevalg og sammensætningen af disse, for at jeres bolig bliver præcis, som I har drømt om. Det er ligegyldigt, om det er et helt nybygget hus eller blot som en del af en renovering, Malermester Erik Grandal sørger for, at I får de rette farver på væggen.

Maler Malermester facademaler Bygningsmaler maling af vinduer Maling af dører invendig malerarbejde udvendig malerarbejde Nybyggeri Renovering Bolig Byg nyt LokalAvisen Assens Assens

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email