LRP verificeret

CVR
25493656
Tlf nr.
79253000

Virksomhedsbeskrivelse

LRP er med 60 ansatte – hvoraf 24 er jurister – den største advokatvirksomhed i Horsens. Det afspejler sig også i deres arbejdsområder. Advokaterne i LRP er nemlig højt kvalificerede og specialiserede inden for mange juridiske områder. Inden for erhvervsjura dækker de således 21 ekspertiser, herunder bl.a. arveret og kontrakter, andelsboligprojekter, ansættelsesret, bestyrelsesarbejde, entreprise- og byggeret samt forsvarsadvokater. 


Inden for privat jura kan du få hjælp af LRP i forbindelse med 13 forskellige specialer, blandt andet forældremyndighed, lejeret, dødsbobehandling, retssagsbehandling, patientskadeerstatning, arv og testamente, ægtepagter og meget andet. 


LRP er kompetente jurister, som fokuserer på at skabe værdi for husets klienter. Har du brug for juridisk bistand og rådgivning, kan du være trygt forvisset om, at LRP altid stiller med det stærkeste hold til din fordel. Virksomhedens medarbejdere er specialister på hver deres felt. Deres specialistviden vedligeholdes gennem kontinuerlig læring, uddannelse og sparring med kollegaer.

Advokat Testamente ægtepagt Arveret Boligadvokat advokat horsens Advokatfirma forsvarsadvokat skilsmisseadvokat erstatningsadvokat dødsbobehandling patientskadeerstatning Erhvervsadvokat advokatkontor generationsskifte advokat boligkøb advokat lejeret advokatfirma horsens Erhverv Privatøkonomi Horsens Posten Horsens Hedensted/Juelsminde Avis Hedensted

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Bjarne Engelbrecht Larsen - 3/5

Ok .. kunne godt følge sagerne bedre op

avatar

Anders Holmbo Mikkelsen - 2/5

Meget useriøs advokatbistand. Dels har jeg stort set selv klaret alt korrespondance i min sag, hvor LRP blot har sat min korrespondance ind på deres brevpapir. Ved indsendelse af papirerne har de ikke engang ulejliget sig med at give filen et sigende navn, så dokumentet blot hedder "standardXXXX". Har selv måtte sikre mig at deadlines i forbindelser med min sag blev overholdt, da de ellers blev overskredet. Har modtaget mails fra firmaet med både LRP som afsender, men også mail fra andet Horsens advokat kontor, så jeg formoder min advokat dobbelt-jobber. Dårlig rådgivning og meget lidt engagement. Jeg har i lys af ovenstående skiftet til andet advokatfirma, hvor jeg har oplevet en helt anden og professionel tilgang, samt større meget større juridisk viden på området omkring boligret. LRP har fremsendt en ublu faktura for deres arbejde, som ikke står mål med deres indsats hvorfor jeg dog også har forsøgt at kontakte advokaten med henblik på at få en tilbagemelding omkring rimligheden i deres faktura. Dette har advokaten dog undladt at vende retur på.

avatar

Lone Tovborg - 5/5

Fin service og god forklaring på hvad vi havde brug for.

avatar

Christian L. Nielsen - 4/5

Hurtigt svar - klar besked.

avatar

Per Ladefoged - 5/5

Seriøs!

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email