LOF Midtjylland verificeret

CVR
32950833
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
87262326

Virksomhedsbeskrivelse

LOF Midtjylland er en forening og aftenskole i Viborg, Favrskov, Randers og Silkeborg. Her er der mulighed for at deltage i en lang række aktiviteter inden for sport, kultur, kurser og foredrag. LOF Midtjylland har til formål at tilbyde undervisning og aktiviteter, der rummer noget for alle, og hvor der er god mulighed for at få oplevelser inden for det, du elsker at bruge din tid på.


Hos LOF Midtjylland finder du aktiviteter som yoga, malekurser, førstehjælp og træning. Du får også rig mulighed for at få en portion velvære med i rygsækken, når du vælger aktiviteter, der har fokus på natur, kultur og velvære for dig. Derudover kan du få undervisning inden for et væld af forskellige områder. Du kan opkvalificere dine kompetencer inden for engelsk, IT, dansk og meget andet. LOF Midtjylland tilbyder også forskellige ture, kurser og foredrag, hvor der er fokus på aktualitet og alsidighed.


LOF Midtjylland er beliggende på Vævervej 10C i Viborg, og du får lov til at komme rundtom i Viborg og andre steder med de mange aktiviteter. Du kan se hele udvalget på deres hjemmeside.

Viborg Motion Yoga Førstehjælp Kørekort Fødsel Foredrag Gravid Kurser Træning Engelsk IT Dansk Ordblind LOF Midtjylland Undervisning Madkurser Strikning Malekurser Natur Sport Kultur Velvære Bjerringbro Viborg Nyt Rundt om Viborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 10:00 - 14:00

tirsdag 10:00 - 14:00

onsdag 10:00 - 14:00

torsdag 10:00 - 14:00

fredag 10:00 - 12:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email