LØSNING VVS A/S verificeret

CVR
11561586
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75651611

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Løsning VVS i Løsning kan du få udført kompetent VVS-installatørarbejde med håndværkergaranti, som sikrer dig et godt resultat. Hos Løsning VVS er du sikret VVS-arbejde i høj kvalitet til en god pris. Du kan blandt få hjælp til et bredt omfang af VVS- og blikarbejde.

Løsning VVS er eksperter inden for energi, indeklima, vand- og varmeforbrug. Hos de fleste huse er der besparelser at finde på el, vand og varme. Hos Løsning VVS kan du få råd og vejledning til, hvordan du kan spare både penge og ressourcer.

Løsning VVS kan for eksempel hjælpe dig med at energioptimere dit hjem, så du både sparer penge og skåner miljøet. Løsningen indebærer at få installeret et klimaanlæg med varmegenvindingsanlæg, som genbruger den eksisterende varme i din bolig. Når du får udført VVS-arbejde, kan du trække op til 25.000 kr. årligt fra i skat, hvilket giver dig en god besparelse.

Hvis du er bosat nær Horsens og har behov for VVS-arbejde, kan du kontakte Løsning VVS. Hold også gerne øge med Hedensted/Juelsminde Avis for specielle tilbud.

Klima Miljø Hedensted/Juelsminde Avis Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Steen Braarup - 1/5

Ringede ind for montering af et brusearmatur, de sagde at de ville ringe tilbage hurtigst muligt, rykkede efter dem tre dage efter, fik af vide at de ikke havde glemt mig og at de nok skulle ringe, da jeg ikke havde hørt noget ugen efter, ringede jeg ind igen, og fik et meget overrasket svar, det ville de ikke lave da han mente at hans montøre ville blive sur, da jeg ikke havde købt det hos dem, så synes godt nok er blevet holdt for nar i to uger, to uger jeg kunne have brugt på at finde et andet mere seriøst firma. De beklagede godt nok, men som jeg sagde det får jeg det jo ikke lavet af eller mine to uger tilbage. Synes det er flovt og kan absolut ikke anbefale dem.

avatar

Annemette Aagaard - 5/5

Hurtig til at komme. Faglig dygtigt udført

avatar

Lars Asferg - 1/5

Vær opmærksom på, at når du hyrer dette firma til fysisk besøg, skal du betale for én hel time ( 868,75 kr m/moms ). Dette uanset om besøget kun tage 15 min ( inklusiv telefonisk vejledning af kollega andetsteds ) og kun er en vurdering af en reparation.

avatar

Feyzi Sahin - 5/5

God service

avatar

Marianne Hansen - 5/5

Service på høj plan. Var så heldig at de kunne komme lige den dag jeg havde brug for det. Har efterladt et pænt stykke arbejde. Der har været god kontakt og en fair pris

Se alle Google reviews

Kundetilfredshed

3.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 17:00

tirsdag 07:00 - 17:00

onsdag 07:00 - 17:00

torsdag 07:00 - 17:00

fredag 07:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email