Lino Gulve v/Jane Iversen verificeret

CVR
28407181
Tlf nr.
23496068

Virksomhedsbeskrivelse

Trænger dit hus til nye gulve, så kontakt Lino Gulve/v Jane Iversen. Virksomheden holder til i Harndrup på Fyn og er en enkeltmandsvirksomhed fra 2005. Lino Gulve/v Jane Iversen kan hjælpe med både gulv- og vægbeklædning, og ved at vælge en professionel er du sikret et godt resultat, som du vil være glad for.


Skal du have lavet dine gulve, finder du en bred vifte af muligheder hos Lino Gulve/v Jane Iversen. Blandt mulighederne finder du afslibning, som giver dine gulve et flot, råt udseende. Du kan også få lagt linoleums- eller vinylgulve, som er nemme at holde rene og pæne, hvilket kan være en fordel for dig, som ikke vil vedligeholde dine gulve hele tiden, da de er meget slidstærke. Hos Lino Gulve/v Jane Iversen er der også mulighed for at få lagt tæpper, som giver et hyggeligt rum med en rar akustik. Derudover er tæpper med til at beskytte det naturlige gulv nedenunder mod ridser og mærker.


Hvis du ønsker yderligere information om, hvilke gulve eller vægbeklædninger du kan få, så kontakt endelig Jane Iversen.

Gulve Afslibning linoleum tæpper vinyl Bolig Ugeavisen Odense Fyn

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email