Lebæk A/S Tømrer- og Snedkerfirma verificeret

CVR
34617406
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
64492505

Virksomhedsbeskrivelse

Står du og mangler hjælp til tømrerarbejde eller snedkerarbejde, bør du kontakte Lebæk A/S Tømrer- og Snedkerfirma. Vi hjælper med både privatbyggeri og erhvervsbyggeri, når der er behov for vedligeholdelse af boliger og mange andre bygningskonstruktioner. At udføre tømrerarbejde kan være en større opgave end forventet, og derfor er det altid en fordel at søge hjælp hos professionelle, der har års erfaring med at bruge det rette værktøj.

Lebæk A/S Tømrer- og Snedkerfirma yder en bygningsservice, som vi er utrolig stolte over at kunne tilbyde vores lokalsamfund i Assens, og vores snedkerværksted er til enhver tid klar til at hjælpe alle kunder med entrepriser, der sikrer dig kvalitetshåndværk uden lige.

Har I brug for hjælp til tagrenovering eller anden vedligeholdelse af jeres bolig, skal I endelig ikke tøve med at kontakte Lebæk A/S Tømrer- og Snedkerfirma. Vi hjælper gerne med store såvel som små byggeprojekter.

tømrer arbejde Snedkerarbejde privatbyggeri erhvervsbyggeri snedkerværksted bygningsservice Vedligeholdelse Kvalitetshåndværk Tagrenovering Entrepriser Byg nyt Bolig LokalAvisen Assens Assens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Bo Larsen - 5/5

Vi har haft en rigtig god oplevelse med tømrer firmaet Lebæk A/S udskiftning af vinduer. Rigtig dygtige håndværker og super flinke og fleksibel. Vi kan varmt anbefale Lebæk A/S til udførelse af diverse tømrer opgaver 😊

avatar

AL Homeservice Alanya AL Goldstar - 5/5

Rigtig god service og meget høj kvalitet, kan kun give de bedste anbefalinger..😉 Rigtig god jul og nyt lykkebringede år.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 13:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email