Krystal Eco verificeret

CVR
39879034
Tlf nr.
22598182

Virksomhedsbeskrivelse

Er du på udkig efter et bæredygtigt rengøringsfirma i Jylland? Så er du landet det helt rette sted. For med Krystal Eco får du professionel og bæredygtig rengøring af din bolig eller erhvervslokaler, hvor der er fokus på at passe godt på miljø og samtidig ikke gå på kompromis med grundig rengøring.


Krystal Eco tilbyder rengøring til private, der er med til at skabe et sundt og godt indeklima hjemme hos dig. Der bliver værnet om den høje kvalitet, samtidig med at der anvendes bæredygtige rengøringsmidler, der ikke giver allergi. Du kan også vælge Krystal Eco som din foretrukne partner til erhvervsrengøring. Ved at vælge økologisk og bæredygtigt får du med garanti skabt et sundt arbejdsmiljø for dine medarbejdere.


Krystal Eco arbejder grundigt og efter bogen. Derfor kan du regne med, at der bliver støvsuget, tørret støv af og vasket gulv. I kan også sammen aftale andre opgaver, som Krystal Eco skal varetage. Kontakt dem på telefon eller mail, og få et tilbud, der passer til dig.

Bæredygtigt rengøring Økologisk privatrengøring erhvervsrengøring Miljø service Allergi Indeklima Sundt Kvalitet gulvvask Støvsugning aftørring grundig Arbejdsmiljø Fokus Rengøringsmiddel Gennemskuelighed Firma Erhverv Bolig Samfund Holstebro Onsdag Holstebro Ugeavisen Struer

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email