KRONJYLLAND BEGRAVELSESFORRETNING APS verificeret

CVR
12376340
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
86405333

Virksomhedsbeskrivelse

Kronjylland Begravelsesforretning ApS i Randers C er din lokale bedemand og bedemandsforretning. Kronjylland Begravelsesforretning ApS kan hjælpe dig igennem den svære tid, der er forbundet med tabet af en, du har kært.

Kronjylland Begravelsesforretning ApS kan hjælpe dig med alle de praktiske ting omkring en begravelse eller bisættelse. Hos Kronjylland Begravelsesforretning ApS kan man hjælpe dig med alt inden for bestilling af blomster, kiste og urne, gravsted, forhold omkring arv, dødsannonce, kontakt til kapel og præst og alle de andre ting, der følger med, når man skal planlægge et sidste farvel med afdøde.

Du kan kontakte Kronjylland Begravelsesforretning ApS via telefon eller mail, når det passer dig. De har nemlig døgnvagt, og det betyder, at du kan ringe til Kronjylland Begravelsesforretning ApS på alle tider af døgnet, når det passer dig, dit overskud og din situation bedst muligt.

Bedemand Begravelse Bisættelse Bedemandsforretning Kister Urner Blomster Gravsten Bedemænd Dødsfald Død Dødsannonce Testamente Tvangsarv Arv Mindesammenkomst Kirkegård Kapel Afdøde Mærkedage Samfund Velgørenhed Randers Onsdag Mariager Avis Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Maria Winding - 5/5

I forb med min fars bisættelse igår. Savner vi ord for den fantastiske hjælp Gunnar fra jer har ydet. Han har taget sig af alt. Hjulpen med alt. Min mor Birthe har kunne ringe med spørgsmål. Selv da i bar min far ud af hjemmet hjalp i med at det blev på en fin måde. Gunnar fungerede endda som barnepige i kirken. 1000 tak for hjælp og støtte i en meget svær tid. Hilsen Maria Simonsen

avatar

Maria Fly Christensen - 5/5

Kærlig og respektfuld behandling i en svær tid ❤️

avatar

Alfred Johannsen - 5/5

Har kun positivt at sige. Tak.

avatar

Niels Hansen - 5/5

Så.

avatar

Martin Linde - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email