Kosmetolog Pernille Hanmann verificeret

CVR
33855818
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
28110450

Virksomhedsbeskrivelse

Kosmetolog Pernille Hanmann er en uddannet kosmetolog, der har adresse på Hjulmagervej 13D i 7100 Vejle, og som kan bidrage til din livsstil, sundhed og det gode liv. 


Kosmetolog Pernille Hanmann kan hjælpe dig med et væld af skønhedsbehandlinger som eksempelvis ansigtsbehandlinger, farvning af bryn og vipper, flotte vipper med lashlift og hårfjerning. Du kan også få manicure og pedicure, og så tilbyder Kosmetolog Pernille Hanmann også shellac. Du kan også købe gavekort hos Kosmetolog Pernille Hanmann. 


Trænger du til selvforkælelse i form af en skønhedsbehandling, er Kosmetolog Pernille Hanmann det helt rigtige sted at rette henvendelse, særligt hvis du bor i Vejle, Børkop, Fredericia, Hedensted eller omegn. Der er gratis parkering lige ved døren, og det er let at komme til, selv hvis du er dårligt gående.


Du kan læse mere om Kosmetolog Pernille Hanmann på hjemmesiden eller holde øje med Hedensted/Juelsminde Avis og Ugeavisen Vejle.

Ansigtsbehandlinger Vipper Bryn Manicure Pedicure Kosmetolog Vejle Voksbehandling Hårfjerning Lash lift Skønhedsbehandling Brudemakeup Bikinilinie Brazil Brudepakke Behandling Selvforkælelse Gavekort Livsstil Det Gode Liv Sundhed Ugeavisen Vejle Vejle Hedensted/Juelsminde Avis Hedensted Fredericia Børkop

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Susanne Frandsen - 5/5

Jeg får altid verdens bedste behandling når jeg besøger Pernille. Hun er altid glad, smilende og kun interesseret i at gøre det allerbedste for én. Ville give 100 stjerner om muligt ⭐⭐⭐⭐⭐

avatar

R B - 5/5

God tid (selvom jeg kom for sent), dejlig atmosfære, rigtigt god forståelse for kundernes behov

avatar

Ruth Nutzhorn - 5/5

I dag fik jeg SRC luksus ansigtsbehandling, som jeg varmt kan anbefale 😍 💯 Tak for 75 min selvforkælelse 🙏

avatar

Marie Møller - 5/5

Fantastisk sted. Pernille er så nærværende og behagelig, så hvert besøg er alle pengene værd. De varmeste anbefalinger herfra.

avatar

Richardt Eriksen - 5/5

Super hyggelig

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Lukket

tirsdag 10:00 - 18:00

onsdag 10:00 - 18:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag 08:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email