Klinisk Tandtekniker Louise Høyberg verificeret

CVR
41226676
Tlf nr.
50493309

Virksomhedsbeskrivelse

Er du på udkig efter en tandklinik, der er eksperter i tandproteser? Hos Klinisk Tandtekniker Louise Høyberg i Randers står de klar til at hjælpe dig med en kosmetisk tandbehandling. De hjælper med alt lige fra delproteser og flexproteser til helproteser, valplastproteser, partielle proteser og implantatproteser. 


Inden du beslutter dig for en specifik protese i samråd med en kompetent tandtekniker, har du mulighed for at få en gratis forundersøgelse. Her kan du blive klogere på, hvad det kræver at få nye tænder, og hvilke forskellige behandlingsformer der findes, når det drejer sig om et nyt gebis. Alle forundersøgelser er uforpligtende. 


Alt tandteknisk arbejde er håndlavet og bliver fremstillet ud fra individuelle mål, så du kan få en protese, der passer specifikt til dig. Det kan for eksempel være i forbindelse med et behov for en tryklåsprotese, der kræver professionel rådgivning og et godt håndværk. Du kan læse meget mere om sunde tænder og Tandtekniker Louise Høyberg i Mariager Avis, Randers Onsdag og naturligvis på protesetand.dk. 

Klinisk tandtekniker tandproteser nye tænder Delproteser kosmetisk tandbehandling Louise Høyberg Tandklinik proteser tandtekniker klinisk tandtekniker randers tryklås protese flexprotese valplastprotese partielle proteser implantatprotese nyt gebis gebis gratis forundersøgelse Sundhed Randers Onsdag Randers Mariager Avis

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email