Klinikken på Klintevej verificeret

CVR
19521435
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
65322425

Virksomhedsbeskrivelse

I den herlige by Kerteminde ligger Klinikken på Klintevej, som tilbyder kiropraktor, fysioterapi, træning og fodterapi. De har kvalificerede ansatte, som med glæde tager imod nye kunder. 

Det kan være, du allerede har læst om Klinikken på Klintevej i Kerteminde Ugeavis. Hvis ikke har det, så skal du vide, at de yder statsautoriseret fodterapi, nålebehandling, genoptræning, fysioterapi og meget mere. 

Patienter kommer typisk fra Kerteminde, Nyborg og andre steder på Fyn. Klinikken på Klintevej er nemlig værd at køre efter. De tager sig særligt godt af din skavanker og sørger for, at du kommer godt på benene igen. 

Når man har lidt et knæk i sundheden af den ene eller anden grund, skal der være en god, varm og stærk hånd, som hjælper én tilbage på benene. Det gør de i Klinikken på Klintevej. 

De vil hjælpe dig med at genfinde det gode liv, som har lidt et knæk. Tag kontakt til Klinikken på Klintevej med det samme. 

Kiropraktor Kiropraktik Fysioterapeut Fysioterapi Statsautoriseret fodterapi Træning Smerter Rygsmerter Ledsmerter Genoptræning Sundhed Livsstil Det Gode Liv Nyhedsdøgnet Kerteminde Ugeavis Kerteminde Nyborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 18:00

tirsdag 08:00 - 18:00

onsdag 08:00 - 18:00

torsdag 08:00 - 18:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.