Klinik muskelterapi V. Mathilde Østergaard, lægeeksamineret massør verificeret

CVR
40601619
Tlf nr.
60604652

Virksomhedsbeskrivelse

I den fynske by Nyborg, blot 30 km øst for Odense, finder du Klinik muskelterapi, der er drevet af Mathilde Østergaard, som både er lægeeksamineret massør og idrætsskadeterapeut. Hos Klinik Muskelterapi kan du få en vaskeægte wellnessoplevelse, når du forkæler dig selv med en af klinikkens mange forskellige servicer. Kropsbehandler Mathilde Østergaard tilbyder nemlig kropslig wellness i form af eksempelvis cuppingterapi, kinesiotape-behandling, behandlings af spændinger, behandling af musikelsmerter og meget mere, der skal hjælpe dig med at opnå sundhed, velvære og en overordnet følelse af at leve det gode liv. 


Mathilde Østergaard blev uddannet massør i 2019 og kommer med en baggrund som bioanalytiker. Som kropsbehandler er Mathilde Østergaard derfor ekspert i at kombinere sundhed og afstressende selvforkælelse, og du vil med garanti nyde godt af et besøg og en behandling af de kyndige hænder. 


Se mere om Klinik Muskelterapi på klinik-muskelterapi.dk - og husk så at nyd livet.

Muskelterapi massør massør nyborg wellnessoplevelse kropslig wellness kropsbehandler bioanalytiker Massage cuppingterapi kinesiotape kinesiotape behandling velvære og nydelse Velvære Sundhed nyd livet behandling af spændinger behandling af muskelsmerter afstressende selvforkælelse massage klinik klinik muskelterapi klinik-muskelterapi.dk Det Gode Liv Lokalavisen Nyborg Nyborg Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email