Klinik for fodterapi v/Ann Charlotte Holm verificeret

CVR
30625382
Tlf nr.
65903030

Virksomhedsbeskrivelse

Har du brug for en professionel fodterapeut i Agedrup, er Klinik for fodterapi v/Ann Charlotte Holm lige noget for dig. Her får du fodterapi i topklasse, og hvor der er rig mulighed for at komme komplikationer til livs.


Klinik for fodterapi v/Ann Charlotte Holm kan hjælpe dig med ømme fødder, nedgroede negle og meget andet. Du kan også få behandlet ligtorne, få den rette behandling for leddegigt eller få fjernet fodvorter. Derudover tilbyder Klinik for fodterapi v/Ann Charlotte Holm nogle helt særlige behandlinger, der gør det til din foretrukne fodterapeut. Du bliver altid mødt af et team med faglige kompetencer, og hvor der lægges stor vægt på at yde den gode service overfor dig.


Klinik for fodterapi v/Ann Charlotte Holm er medlem af Danske Fodterapeuter og har et ydernummer. Det er din garanti for fodterapi, der udføres af professionelle medarbejdere. Du finder Klinik for fodterapi v/Ann Charlotte Holm på Mølledammen 17 i Agedrup, og du kan altid kontakte klinikken på enten telefon eller mail.

Fodterapi fodterapeut Ømme Fødder Indlæg Nedgroede negle Sundhed

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email