KLH Gruppen, verificeret

CVR
12511140
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
20609400

Virksomhedsbeskrivelse

KLH Gruppen er din professionelle boligudlejning i Hedensted. KLH Gruppen har beskæftiget sig med udlejninger af ejendomme i det østjyske område i mere end 20 år. Du kan derfor altid være sikker på at få kvalificeret boligudlejning. 


I Bølling Bakker tilbyder KLH Gruppen 183 ledige boliger med egen have eller altan fra sommeren 2021. Er du på udkig efter en lejebolig i smukke Tyrsted, kan du med fordel holde øje med en bolig til leje hos KLH Gruppen. Med kort afstand til både skoler og daginstitutioner er området blandt andet meget populært hos familier med børn. Der er desuden rigtig god mulighed for skønne naturoplevelser, da området ligger tæt på både Boller Skov og Kokkedal. 


Med en lejebolig i Bølling Bakker er du stadig tæt på byen. Med hurtig adgang til E45 tager det eksempelvis ikke lang tid at køre til blandt andet både Horsens, Odder og Aarhus. 


Alle lejeboligerne har tre værelser og et stort køkken-alrum/stue. Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte KLH Gruppen, hvis du er interesseret i en fremvisning. 

Lejlighed Horsens Lejebolig Horsens Lejlighed Horsens bolig Lejebolig lejelejlighed Horsens akutbolig bolig til leje Horsens ledige lejligheder Horsens udlejning bolig i Horsens lejlighed til leje Horsens lejligheder i Horsens lejligheder til leje i Horsens til leje Horsens akutbolig Horsens bolig til leje ledige lejligheder lejebolig i Horsens Bolig Aarhus Odder Avis Odder

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 12:00

tirsdag 08:00 - 12:00

onsdag 08:00 - 12:00

torsdag 08:00 - 12:00

fredag Lukket

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.