KJÆR BILER A/S verificeret

CVR
33867387
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
73520300

Virksomhedsbeskrivelse

KJÆR BILER A/S er et autoværksted med speciale i Peugeot-biler. Du finder værkstedet i Haderslev, hvor du kan få foretaget skadesreparation og serviceeftersyn af personbiler og varebiler - uanset om det drejer sig om benzinbiler, el-biler eller hybridbiler. KJÆR BILER A/S er eksperter i Peugeot-biler og ved derfor, hvordan  Peugeot-biler skal håndteres. Autoværkstedet har teknikere, som kender den enkelte Peugeot til mindste detalje og bruger værktøjer og dele, som passer til bilerne. På den måde sikrer KJÆR BILER A/S, at bilerne bevarer deres kollisionssikkerhed, og at man trygt og sikkert kan køre dem.

Bor du i Haderslev, og har du en Peugeot, som trænger til et syn eller reparation, kan du med fordel kigge forbi KJÆR BILER A/S, der kan garantere dig kvalitetsarbejde, som sørger for, at din bil opfylder sikkerhedsstandarderne. Eller måske er du interesseret i erhvervsleasing eller privatleasing? Dét kan virksomheden også hjælpe dig med.

Kjær Biler Haderslev Privatleasing Autoværksted Personbiler El-biler Hybridbiler varebiler erhvervleasing leasing af bil haderslev peugeot biler Biler Motor Erhverv Privatøkonomi Ugeavisen Haderslev Haderslev

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:30

tirsdag 09:00 - 17:30

onsdag 09:00 - 17:30

torsdag 09:00 - 17:30

fredag 09:00 - 17:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email