Kærlighedsplejen verificeret

CVR
38194798
Tlf nr.
40866100

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Kærlighedsplejen går vi højt op i at skabe god livskvalitet hos borgeren. Vores hjemmehjælp omfatter en gensidig respekt mellem borgeren og vores fagligt kompetente plejepersonale. Kærlighedsplejen tilbyder både hjemmehjælp, pleje og praktisk hjælp. Vores praktiske hjælp består af indkøb, rengøring og ledsager til arrangementer eller lægebesøg.

Kort fortalt er Kærlighedsplejens mission at skabe tryghed og tillid mellem borger og udannet fagpersonale, hvor der er et genkendeligt ansigt, der har medmenneskelighed i fokus. Kærlighedsplejen fokuserer på at være løsningsorienterede og vil sørge for, at borgerens ønsker og behov er dækket – på denne måde skabes der livskvalitet og glæde – og man siger, at smil og latter skulle være godt for ens helbred. Kontakt Kærlighedsplejen og hør, hvad vi kan gøre for dig. 

Tryghed tillid Hjemmehjælp Livskvalitet uddannet fagpersonale Personlig pleje Helbred Praktisk hjælp kærlighedsplejen kærlighedsplejen haderslev Samfund Velgørenhed Ugeavisen Haderslev Haderslev

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email