Kær.dk Holstebro ApS verificeret

CVR
36936916
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
27757778

Virksomhedsbeskrivelse

Kær.dk er privat hjemmehjælp i Holstebro, Skive, Lemvig og Struer. De tilbyder praktisk hjælp og privat hjemmepleje til borgere, der har brug for det. Kær.dk har 170 medarbejdere, der sørger for praktik og omsorg på en værdig måde. De har et fast plejeteam, hvilket betyder, at det er de samme plejere, der kommer hver gang. Det giver tryghed for dig.

Selvom det er en privat hjemmehjælp, har Kær.dk et rigtig godt samarbejde med de kommunale sygeplejeteams, hvilket betyder, at du er sikret den bedste service og kvalitet. Du kan få hjælp til personlig pleje og hjemmehjælp samt tilkøbe ekstra hjælp til eksempelvis ledsagelse til indkøb, lægebesøg, familiebesøg eller noget helt fjerde.

Det er fuldstændigt gratis at få privat hjemmepleje fra Kær.dk, så længe du har fået visiteret hjælp. Det koster dig derfor ikke en krone. Hvis du ønsker at få hjælp fra Kær.dk, skal du blot informere visitationen, der findes i din kommune. Derudover kan du kontakte Kær.dk direkte på tlf: 27757778 alle hverdage.

Privat hjemmehjælp Omsorg Fritvalgsordning Ældreplejen Hjemmehjælp Hjemmehjælpen Privat hjemmepleje Hjemmeplejen Hjemmehjælp Struer Hjemmehjælp Holstebro Hjemmehjælp Lemvig Hjemmehjælp Skive Pleje Praktisk hjælp Tilkøb hjælp Personlig pleje Plejepersonale Livsstil Samfund Det Gode Liv Holstebro Struer Lemvig

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Kasper Brunsborg Lauritsen - 5/5

De er så søde. Venlige folk med gode hjerter.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email