Jysk Pejsecenter ApS verificeret

CVR
39682966
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75722693

Virksomhedsbeskrivelse

Jysk Pejsecenter ApS ligger i 7100 Vejle og er en erfaren forhandler af brændeovne og pejse. 


Jysk Pejsecenter ApS har et kæmpe udvalg af brændeovne, pilleovne, gaspejse, biopejse, hybridovne, elpejse, udendørs pejse og pejseindsatser. Deres fine butik har altid mindst 90 ovne på udstilling, så du kan sondere terrænet og vælge den rigtige pejs eller brændeovn til dit behov, inden du køber. Hvis du bor i eller i nærheden af Vejle, er det bare om at kigge ind. 


Jysk Pejsecenter ApS har mange anerkendte ovne- og pejsemærker, for eksempel Hwam, Morsø, TermaTech, Lotus og Heta. Derudover tilbyder Jysk Pejsecenter ApS montering af brændeovne, så du ikke skal bekymre dig om opsætningen af din nye  pejs eller brændeovn. 


Jysk Pejsecenter ApS står altid klar til at besvare dine spørgsmål, og deres erfaring gør dem til eksperter inden for alt, der har med pejse og brændeovne at gøre. I fællesskab finder I med garanti den bedste brændeovn eller pejs til dit behov. 


Du kan læse meget mere på Jysk Pejsecenters hjemmeside.

Pilleovn Pejseindsats Gaspejs Brændeovn Biopejs Hybridovn Elpejs Udendørs pejs Hwam brændeovn Morsø brændeovn TermaTech brændeovn Termatech biopejs Lotus brændeovn Heta brændeovn Bolig interiør Montering af brændeovn Stålskorsten House Doctor Nordal Chic Antique Shopping Ugeavisen Vejle Vejle Horsens Posten

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Carsten Honoré - 5/5

Super god betjening, imødekommende. Udviste stor tillid til os, vi bestilte en ovn, og blev ikke bedt om depositum. Levering og opsætning blev udført af kompetent medarbejder, der løste problemerne på en god måde. Omhyggelig montering , med fokus på at efterlade mindst mulige spor :-)

avatar

Ivan Hansen - 5/5

Flot showroom, kompetent betjening, god oplevelse

avatar

nanna høy - 5/5

Super service og godt arbejde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

avatar

Denert Reitz - 5/5

Flot butik og rigtig god vejledning i at finde den rette brændeovn. Flinke mennesker.

avatar

Carsten Jensen - 5/5

Har lige i dag haft besøg af Erik og hans medhjælper vedr køb af ny ovn.der skulle på 1. Sal, ingen problemer med det søde og rate mennesker som kunne deres kram der var pænt og rytlig efter deres arbejde, jeg kan kun anbefale deres arbejde til hvem som har ønske om ny ovn, skal jeg ha’ skiftet den anden ovn jeg har i stuen bliver også Erik den bliver købt ved 👍👍

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Bemærkninger

Gældende telefontider 2022:

Telefontider:

Mandag: 10-17

Tirsdag: 10-17

Onsdag: Lukket

Torsdag: 10-17

Fredag: 10-17

Lørdag: 10-13

Søndag: Lukket

Åbningstider

mandag 11:30 - 17:00

tirsdag 11:30 - 17:00

onsdag Lukket

torsdag 11:30 - 17:00

fredag 11:30 - 17:00

lørdag 10:00 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email