Jysk Gulvmontering verificeret

CVR
40682503
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
40436044

Virksomhedsbeskrivelse

inFloor.dk/Jysk Gulvmontering er et mindre familieejet gulvfirma med 7 ansatte. Vi sælger og monterer både til erhverv og private kunder. Vi er uddannet og professionelle inden for faget, og har mere end 28 års erfaring. inFloor.dk er lig med høj kvalitet, og vi leverer altid et professionelt og veludført stykke arbejde. Vi lever af vores gode ry og omdømme, og har et bredt netværk i Esbjerg og omegn. Hos Jysk Gulvmontering/ infloor.dk tilbyder vi flere services både til privat og erhverv, så du kan finde den rigtig løsning der passer til dine behov og ønsker. Ønsker du at gøre det selv - skal vi gøre det for dig - eller ønsker du en kombineret løsning? Vi kan stå for det hele og flytte dine møbler, afmontere dit gamle gulv og montere det nye gulv. Vi kan også lave en kombineret løsning, hvor du f.eks. selv fjerner møbler eller afmontere dit gamle gulv. Lad os komme med et tilbud der passer til dine ønsker. Du har også mulighed for at låne tæppe- og gulvprøver fra vores showroom med hjem, så du kan se hvilket gulv der passer bedst til din indretning. Du kan også få besøg af Jesper, hjemme hos dig hvor han kommer med bilen fyldt med gulvprøver. For os er det vigtig du vælger den rigtig løsning, da der også er tale om en investering til din bolig. Derfor tilbyder altid professionel rådgivning så du kommer bedst muligt i mål med dit gulv-projekt. Vi er bl.a. også eksperter i montering af Poluyrethan (også kaldet PU), Rustik New Yorker gulv, MicroCement, Vådrumsvinyl, Vinyl, Laminat, Linoleum- også i mønster, Trægulv- alt i trægulv, Sildeben, Tæpper, Tæppefliser, LVT, Gulvafslibning, Topbehandling, Spartling og opretning af undergulv. Vi tilbyder montering i det meste af Danmark.

bilige tæpper væg-til-væg tæpper jysk tæpper akustik gulve jysk gulvmontering trappeskåner jysk Trægulve vinyl gulve Maling laminat gulve Byg nyt Gør det selv Bolig Ugeavisen Grindsted

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Klaus Ankerstjerne Eriksen - 5/5

Super hurtig levering Mange tak for god betjening og usædvanlig hurtig levering. Og også tak til den venlige chauffør fra fragt-firmaet Brink Transport.

avatar

Henrik Dahl - Nielsen - 5/5

Hurtig og nemt bestilling - og tingene kom lynhurtigt kan klart anbefales.

avatar

Yrsa Falk - 4/5

Fint

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.8
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email