Juelsminde VVS og Blik ApS verificeret

CVR
40627030
Tlf nr.
75694499

Virksomhedsbeskrivelse

I Juelsminde tæt ved Horsens finder du VVS-firmaet Juelsminde VVS & Blik ApS. Firmaet varetager alle typer af VVS-opgaver for privatkunder, erhvervskunder og offentlige institutioner. Det kan blandt andet handle om små reparationer, varmepumper, blikarbejde og større totalrenoveringer. Og for at sikre de bedste resultater løser de altid opgaverne ud fra den seneste viden og med de nyeste værktøjer.

Juelsminde VVS & Blik ApS tilbyder også døgnservice. Det vil sige, at opstår der et akut problem i dit hjem, kan du altid ringe til dem. Så vil de komme ud til dig hurtigst muligt for på den måde at begrænse skadens omfang. Begrænser man ikke skaden, kan det ofte ende ud i større og mere omkostningsfulde projekter.

VVS blikarbejde Varmepumper Energioptimering badeværelse Juelsminde service Døgnvagt Håndværker Garanti Bolig Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Brian Mortensen - 1/5

Dårlig service havde besøg p.g.a forkert varmeinstalation ved huskøb og sendte diverse papirer på mail efter besøget da det var en forsikringsag jeg hørte intet så jeg ringede og fik at vide at Leif var blevet opereret i nakken jeg ventede Ca 2 måneder ringede igen og spurgte men nej han var stadig syg det er bare mærkeligt at der er flere ansatte men de kan åbenbart ikke lave det nu er det snart et år siden og stadig ikke en lyd Vær dog ærlige og sig at i ikke gider ordne forsikringsager i fortjener ikke at få en stjerne

avatar

Bodil Møller - 1/5

Overholder ikke aftaler. De skulle kontakte mig for at aftale besøg. Det skete ikke. Da besøg langt om længe var aftalt, kom vvs-montøren ikke til den aftalte tid og der var ingen information om forsinkelsen.

avatar

Niels O. Nielsen - 5/5

Ok firma. Stor og god service.

avatar

Jørgen Sørensen - 1/5

Useriøs service. Når de ikke kan få det til at køre efter utallige forsøg , beskylder konen i firmaet mig for at selv ødelægge det.

avatar

Fabio Pioli - 5/5

Alt meget godt

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.4
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email