Juelsminde Helsekost verificeret

CVR
19703088
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
75695600

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Juelsminde Helsekost i Juelsminde kan du finde et bredt udvalg af naturlægemidler, kosttilskud, cruelty free makeup, økologiske hudplejeprodukter, homøopatisk medicin og forskellige slags sæber, vaskemidler og shampooer. Du kan også få foretaget behandlinger – blandt andet en vitamin- og mineraltest eller irisanalyse.

I forretningen kan du få råd og vejledning af en helsevejleder, og du kan blive guidet på vej til valg af produkter og tilskud.

Du finder Juelsminde Helsekost i centralt i Juelsminde. Forretningen har eksisteret i mere end 32 år, og du vil derfor træde ind i en butik med en god historik, høj faglighed og stor erfaring med at vejlede og guide på vej. Hos Juelsminde Helsekost er kunden i centrum, og det er vigtigt for forretningens personale, at du har en positiv oplevelse, og at du går fra forretningen med brugbar viden og vejledning.

Det er Flemming Hansen, der er indehaver af forretningen. Flemming Hansen er uddannet heilpraktiker og har mere end 20 års praktisk klinikerfaring med zoneterapi, massage, laserbehandling og kostvejledning.

Helsekost Helse Økologi Naturlægemidler Kosttilskud Homøopatisk medicin Økologiske hudplejeprodukter Shampooer Sæber Vaskemidler Juelsminde Helsevejleder Naturmedicin Vitaminer Allergivenlig Detail Butik service Livsstil Brug byen Støt din by Hedensted/Juelsminde Avis Horsens Vejle

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:00

tirsdag 09:30 - 17:00

onsdag 09:30 - 17:00

torsdag 09:30 - 17:00

fredag 09:30 - 17:00

lørdag 09:30 - 13:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email