Jørgensens Hotel verificeret

CVR
39427257
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
38401744

Virksomhedsbeskrivelse

Jørgensens Hotel er et skønt hotel med placering i Horsens. De tilbyder selvfølgelig overnatning til rejsende, men også en udsøgt madoplevelse, afholdning af små og store arrangementer og en perfekt start på en ferie i Danmark. 

Placeringen i Horsens gør selvfølgelig, at de fleste Horsensgensere er bekendte med Jørgensens Hotel. Udover det gode rygte i byen har borgerne også kunnet læse om hotellet i Horsens Posten. 

Rygtet om det skønne hotel med de fantastiske faciliteter har endda bredt sig hele vejen til Aarhus, hvor man kender til hotellet måske gennem selskaber som jubilæum, bryllup, weekendophold eller andre fejringer. 

I sommerhalvåret vil Jørgensens Hotel særligt være besøgt af danskere og udlændinge, som tager på rejser i det danske. De vil ud at opleve naturen, vandre, cykle, tage på besøg i en vinbutik og til lækker middag. Det starter alt sammen på byens hotel. 

Overvejer du, hvor dit næste arrangement skal afholdes, hvor sommerferien skal gå til - eller vil du bare lidt væk hjemmefra? Så tag kontakt til Jørgensens Hotel i Horsens. 

Boutique hotel Weekendophold byens hotel vinbutik Restaurant Eydes Selskaber Bryllup middag Brunch Jubilæum Rejser Ferie i Danmark Oplevelser Aarhus Horsens Posten Horsens

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

E. Åskov - 5/5

Meget nydeligt hotel. Smukt renoveret. Alt er nyt og flot. Roligt og med flot beliggenhed. Rengøringen i top. Madras meget blød. Morgenmad buffeten indeholdt noget for alles smag. Hotellet kan varmt anbefales.

avatar

Randi Mühlbach - 5/5

Helt fantastisk mad. En eksplosion af smagsoplevelser. Super høflig betjening. Dejlig vin. Så kunne vi, et selskab på 8, sidde lidt for os selv. Ikke sidste gang vi besøger Jørgensens Hotel.

avatar

Jesper Jensen - 5/5

Hyggelig personale utrolig god morgen MAD,dejlige værelser,⭐⭐⭐⭐⭐♥️

avatar

Morten Nielsen - 5/5

Super godt hotel! Dejligt værelse samt toilet Samt dejligt roligt

avatar

Michael Pelle Clausen - 5/5

Super. Dejligt værelse, super mad og kanon betjening.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email