J.C.A. Multiservice ApS verificeret

CVR
41941499
Tlf nr.
42343705

Virksomhedsbeskrivelse

I Ulfborg finder du J.C.A. Multiservice ApS. J.C.A. Multiservice ApS er en virksomhed, som tilbyder en lang række gartnerrelaterede serviceydelser. Det er primært inden for vedligeholdelse af udendørsområder såsom haver og grønne områder.


J.C.A. Multiservice ApS tilbyder dig alt fra mindre vedligeholdelsesopgaver såsom græsslåning, kantskæring, lugning og hækklipning til større opgaver såsom opskæring af træ til brænde, brændekløvning og fældning af mindre træer.


J.C.A. Multiservice er en nyere virksomhed, som startede op i 2020, men hvis koncept er så ligetil, at det kan give mening for alle. Det er ikke alle i Ulfborg og omegn, som selv har mulighed for at passe deres have. Derfor vil J.C.A. Multiservice gerne gøre det let og simpelt at få passet haven, så det ikke er en svær og uoverkommelig opgave for den pressede husejer.


Står du også i en situation, hvor haven bliver nedprioriteret? Så tag hellere end gerne fat i Jimmy Andersen, og få en snak og et godt tilbud.

Græs/vedligehold ukrudtbekæmpelse Stubfræsning Hækklipning Oprydning Hjælp til haven Plæneluftning Beskæring Træfældning Fliserens beplantning Brænde Belægning Fliser Haveservice Sommerhusservice husby thorsminde søndervig ulfborg Have Lokalavisen Lemvig Lemvig Holstebro Holstebro Onsdag Ringkøbing-Skjern Ugeavisen Ringkøbing

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email