I.E. ANDERSEN GRAVØRFIRMA & STEMPELFABRIK ApS verificeret

CVR
28893337
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
66111186

Virksomhedsbeskrivelse

Siden grundlæggelsen i 1956 har I.E. ANDERSEN GRAVØRFIRMA & STEMPELFABRIK ApS stået for solidt håndværk og omhyggelighed. I.E. ANDERSEN GRAVØRFIRMA & STEMPELFABRIK ApS, der er beliggende i Odense, har i mere end 60 år beskæftiget sig med stempelproduktion, gravering, skilte, sølvgravering, pokaler, sportspræmier og lasergravering. Hvis du skal have fremstillet et stempel til din virksomhed eller have graveret en pokal, er det I.E. ANDERSEN GRAVØRFIRMA & STEMPELFABRIK ApS, du skal have fat i.


Firmaet I.E. ANDERSEN GRAVØRFIRMA & STEMPELFABRIK ApS er stadig i familien Andersens hænder, og de gamle håndværkstraditioner holdes i hævd med stor respekt. Moderne teknologier er blevet inviteret indenfor, men altid med udgangspunkt i at holde de stolte fagtraditioner i live. 


Selvom stemplerne fremstilles på maskine, bliver de altid finpudsede og rettede til i hånden med en lup. Det garanterer, at når du køber et stempel fra I.E. ANDERSEN GRAVORFIRA & STEMPELFABRIK ApS, står du altid med et omhyggeligt fremstillet produkt.


På hjemmesiden kan du finde information om alle de forskellige produkter og services, du kan tilkøbe.

Stempler Skilte Gravering Sportspræmier Indgravering Shopping

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:30

tirsdag 08:00 - 16:30

onsdag 08:00 - 16:30

torsdag 08:00 - 16:30

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email