Hvidevarebutikken Viborg ApS verificeret

CVR
39954893
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
86614133

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter kompetent hvidevarerådgivning, eller mangler du en ny vaskemaskine, opvaskemaskine eller et nyt komfur eller køleskab? Skousen Viborg kan med garanti levere det, du søger. Skousen Viborg, der ligger tæt på Viborgs centrum, har nemlig gennem mange år delt ud af sin store hvidevareerfaring og hjælper hver dag kunder med projekter af forskellig art i både bolig og have.

Har du kastet dig ud i et større gør-det-selv- eller byg-nyt-projekt? Det kan være en lettere uoverskuelig og udfordrende opgave at løse, men der er heldigvis altid kvalificeret og serviceorienteret hjælp at hente fra hvidevarer eksperterne i Skousen Viborg. Butikken har nemlig åbent alle ugens dage, og her kan du altså booke et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde, så du kommer godt i mål med dine bygge- eller renoveringsprojekter. 

Der er ofte gode, ugentlige tilbud at finde hos Skousen Viborg, og butikken garanterer endda at matche laveste netpris. Således er du altså sikker på at opnå den bedste handel, hver gang du besøger Skousen Viborg.

Skousen Viborg Hvidevarer hvidevareerfaring hvidevarerådgivning hvidevarer eksperter Vaskemaskine Opvaskemaskine køleskab Komfur kogeplade Bolig Gør det selv Byg nyt Viborg Nyt Viborg Rundt om Viborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Claus Hansen - 5/5

Fik en rigtig god service og høflig betjening og de var absolut konkurrence dygtige på pris. Jeg er meget tilfreds

avatar

Gert Christensen - 4/5

Kanon god service. Tak Rene

avatar

Anja petersen - 3/5

Kan faktisk godt lide skousen og han var da også en rar mand, men synes ik der rigtig var den service man plejer at få, lidt langsom og absolut ik skarp i pc... Men vil til gengæld rose deres ældre montør han er super dygtig stor viden og super hjælpsom med at forklarer og gøre man følte sig dus med produktet Han ville være en TOP sælger smiler

avatar

gerda bach - 5/5

De har mange gode tilbudder

avatar

Kjeld Juhl - 4/5

Godt ste at handle hvidevarer

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.1
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 09:30 - 17:30

tirsdag 09:30 - 17:30

onsdag 09:30 - 17:30

torsdag 09:30 - 18:00

fredag 09:30 - 18:00

lørdag 09:30 - 15:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email