Hustjenesten.dk verificeret

CVR
30148061
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
23440613

Virksomhedsbeskrivelse

Hustjenesten.dk er rengøringshjælp til private og erhverv. Den gode service og den gode rengøring er af topprioritet. Mangler du rengøringshjælp i eller omkring Aarhus, er Hustjenesten.dk klar til at hjælpe med at opfylde dine ønsker. Vi har 16 års erfaring inden for både privat og erhvervsrengøring.


Rengøring strækker sig vidt og bredt. Det er alt fra vinduespudsning/vinduespolering, hovedrengøring og kontorrengøring til haveservice, havearbejde, flytte-rengøring, håndværker-rengøring. Alt rengøring bliver udført i miljøvenlige rengøringsprodukter.


Hustjenesten.dk er ikke blot endnu et rengøringsfirma i Aarhus, men også en miljøvenlig og effektiv rengøringsvirksomhed, som stræber efter den allerbedste service til vores kunder i hele Norddjurs og Aarhus omegn. 


I forbindelse med byg nyt, vedligeholdelse af bolig i travle periode eller blot erhverv kommer rengøringen til at trænge, også når du ikke har tid til det. Her kommer Hustjenesten.dk ind i billedet.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Privat rengøring erhvervsrengøring Butiks rengøring Flytte rengøring Håndværker rengøring Miljørengøring Klargøring til møder & reception Vinduespudsning Vinduespudsning/Vinduespolering Haveservice Havearbejde Rengøringshjælp hovedrengøring Professionel rengøring Housekeeping Rengøringsvirksomhed Rengøringsfirma Aarhus Kontorrengøring HØJT SERVICENIVEAU Kvalitetsorienteret rengøring Erhverv Bolig Byg nyt Aarhus Norddjurs

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email