Hustjenesten.dk verificeret

CVR
30148061
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
23440613

Virksomhedsbeskrivelse


  • Hustjenesten.dk er rengøringshjælp til private og erhverv. Den gode service og den gode rengøring er af topprioritet. Mangler du rengøringshjælp i eller omkring Aarhus, er Hustjenesten.dk klar til at hjælpe.

  • Rengøring strækker sig vidt og bredt. Det er alt fra vinduespudsning/vinduespolering, hovedrengøring og kontorrengøring til haveservice, havearbejde, flytte-rengøring, håndværker-rengøring, miljørengøring og snart alle former for rengøring, du søger. 

  • Hustjenesten.dk er ikke blot endnu et rengøringsfirma i Aarhus, men en alsdig og effektiv rengøringsvirksomhed, som stræber efter den allerbedste service til deres kunder i hele Norddjurs og Aarhus omegn. 

  • I forbindelse med byg nyt, vedligeholdelse af bolig i travle periode eller blot erhverv kommer rengøringen til at trænge, også når du ikke har tid til det. Her kommer Hustjenesten.dk ind i billedet. 

  • Tag kontakt, og slip for at leve i snavs.

Privat rengøring erhvervsrengøring Butiks rengøring Flytte rengøring Håndværker rengøring Miljørengøring Klargøring til møder & reception Vinduespudsning Vinduespudsning/Vinduespolering Haveservice Havearbejde Rengøringshjælp hovedrengøring Professionel rengøring Housekeeping Rengøringsvirksomhed Rengøringsfirma Aarhus Kontorrengøring HØJT SERVICENIVEAU Kvalitetsorienteret rengøring Erhverv Bolig Byg nyt Aarhus Norddjurs

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 16:00

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 16:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email