Hr. Dax verificeret

CVR
31306140
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
74755368

Virksomhedsbeskrivelse

Hr. Dax
Velkommen til Hr. Dax - den lidt rustikke cafe i bedste New Yorker-stil med masser af hygge, god stemning, afslappet atmosfære og selvfølgelig med plads til både børn og vokse.

Hvorfor hedder caféen Hr. Dax:
Ser I, det er faktisk meget simpelt og lige til – Maria, der er stifter af Cafe Fru Dax, blev efter mange års kæresteri gift med Morten/Hr. Dax i januar 2020. Morten har altid været en stor del af det administrative hos Fru Dax, og i vinteren 2021 bød muligheden sig for at udvide med endnu en café, som så meget naturligt skulle kaldes Hr. Dax og efterkomme det lidt mere mandlige udtryk i indretning og mad.

Stort udvalg af lækre retter samt kolde og varme drikkevarer
Vi er vilde med lækre hjemmelavede pizzaer, så glæd dig til at se vores menukort med spændende italienske pizzaer med friske råvarer. Vi kan friste med Patata & Pancetta, som er en pizza med kartoffel, mozzarella, rosmarin og pancetta - og til børnene er vi sikre på, at pizzaen med skinke, pølser og pommes frites vækker vild jubel.

Hjemmelavede spareribs, store saftige burgere, skinkeschnitzeler, frokostplatter, det berømte Stjerneskud fra Fru Dax og oksemørbrad vil også være på vores menukort, så der er mange gode grunde til at besøge hr. Dax.

Bubble Tea og is, der får mundvandet til at løbe
Som noget helt nyt kan der nu købes Bubble Tea på Rømø. Det er en populær, sødlig og kold drik bestående af Boba- eller tapioka-perler. Perlerne hældes i teblandningen og får en lækker konsistens – lige til at sætte tænderne i.

Vi har over 45 varianter spændende scoop-varianter fra gode leverandører; Frisko- Carefood- Kastberg Is. Du kan få alt fra sorbet til en lækker flødeis med flødebolle. Vi laver hjemmebagte vafler & guf og serverer store isvafler, hvor der ikke mangler noget.

Rømø Lakolk Strand Café Is Overnatning Nyform Ferie Spisesteder Take away Restaurant Streetfood Bubblewaffles Østers Rømø motor Festival Badning Dragefestival Vadehavet Oplevelser Rømø Pizza Shopping Byliv Brug byen Ugeavisen Tønder Ugeavisen Ribe Tønder

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Emil Petersen - 1/5

Personalet fortæller over telefonen at de kan lave glutenfri pizzaer, men efter nærmere efterspørgsel, får jeg at vide at de bliver bagt på samme overflade, som alle andre pizzaer. Af den grund, kan jeg kun anbefale alle der lider af cøliaki holder sig langt væk fra Hr. Dax.

avatar

Ulrik Andresen (Vintage77.dk) - 5/5

Fantastiske is, god smag og størrelse og dejlig hurtig betjening selvom der var mange mennesker

avatar

Hanne Hammerum - 4/5

Hyggeligt at sidde udenfor i godt vejr.

avatar

Jimmie Nielsen - 5/5

Super lækkert mad

avatar

Nick Dam - 5/5

Bare godt

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 11:00 - 20:00

tirsdag 11:00 - 20:00

onsdag 11:00 - 20:00

torsdag 11:00 - 20:00

fredag 11:00 - 20:30

lørdag 11:00 - 20:30

søndag 11:00 - 20:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email