H.P. EL-SERVICE A/S verificeret

CVR
11760287
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
87511200

Virksomhedsbeskrivelse

Leder du efter kompetent elservice, der sætter god service og upåklagelig kvalitet i højsædet? Så er HP El-Service den rette løsning for dig. 

Placeret centralt i Bjerringbro finder du HP El-service. Med en historie, der går helt tilbage til 1984, har HP El-service været en del af lokalområdets forretningsliv i flere årtier og har gennem årene hjulpet en stor del af områdets privatkunder og forretninger med mange forskellige elopgaver.

Med tiden er H.P. El-service vokset, både i medarbejderantal og udbuddet af professionelle kompetencer. Det betyder, at virksomheden i dag råder over flere håndværks- og servicemæssige afdelinger. Uanset om du har behov for en elektriker, kølemontør, hvidevareservice eller liftudlejning, sætter HP El-service altid en ære i at hjælpe dig til et tilfredsstillende resultat. 

H.P. El-service beskæftiger sig også med salg og reparation af hvidevarer, både fra forretningens showroom og gennem webshoppen på www.hp-elservice.dk/webshop

Er du interesseret i at vide mere? Besøg www.hp-elservice.dk for at blive klogere på forretningens åbningstider, ydelser og priser.

HP el service HP hvidevarer service HP køleservice HP Tele/data service Liftudlejning Kølemontør Elektriker Varmepumper Industri-installationer Bygningsinstallationer Bæredygtighed Klima Miljø Bjerringbro Avis Bjerringbro

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Arne Aarup - 5/5

Fin og kompetent service

avatar

Dorthe Jensen - 4/5

God service, hurtig levering og montering

avatar

Lars Nielsen - 5/5

Fantastisk sted at arbejde

avatar

Lykke Eeg - 5/5

God vejledning i brug af min nye vaskemaskine og hurtig installation af medarbejderen. Der var pænt og ryddeligt da han var færdig.

avatar

Mike Aarup - 5/5

Fik installeret Varmepumpe og yderst tilfreds. Flot opsætning og god guidance om brug og rens.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email