Hotel Sønderborg Strand A/S verificeret

CVR
26469708
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
74421900

Virksomhedsbeskrivelse

Tæt på Sønderborg centrum ligger Hotel Sønderborg Strand A/S, hvor de velindrettede værelser giver dig mulighed for at nyde et afslappende ophold i smukke og historiske omgivelser. Hotel Sønderborg Strand A/S har Green Key-certificering og er derfor et miljøbevidst hotel. Blandt andet er alle værelser udstyret med vandbesparende toiletter, så der bruges så lidt vand som overhovedet muligt. Rengøring foretages også med miljøvenlige rengøringsmidler.


Hotel Sønderborg Strand A/S er også et konferencecenter, hvor dit firma kan holde sit næste møde eller sin næste konference med helt op til 498 konferencegæster på én gang. Hotel Sønderborg Strand A/S har udsigt til havet, og du kan derfor nyde dit ophold med den smukkeste udsigt. Samtidig er Sønderborg en hyggelig og historisk by, hvor du hurtigt får tiden til at gå med oplevelser, shopping, restauranter og byliv.


Hvis du gerne vil tilbringe en afslappet weekend i historiske Sønderborg, eller hvis du skal bruge et konferencecenter til din virksomhed, så er Hotel Sønderborg Strand A/S hotellet til dig.

Sønderjylland Hotel Overnatning Restaurant Byliv Oplevelser Ophold Turisme Ferie i Danmark Aarhus Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag Åben 24 timer

tirsdag Åben 24 timer

onsdag Åben 24 timer

torsdag Åben 24 timer

fredag Åben 24 timer

lørdag Åben 24 timer

søndag Åben 24 timer

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email