Hotel Hedegaarden verificeret

CVR
15205741
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75820833

Virksomhedsbeskrivelse

Du finder Hotel Hedegaarden på toppen af Vejle, og hotellet er de perfekte rammer om gode oplevelser i Trekantsområdet. Hos Hotel Hedegaarden kan du booke et ophold på et af hotellets værelser, og herfra kan du køre ud til alle de spændende oplevelser, som området omkring Vejle har at byde på. På Hotel Hedegaarden er hunde velkomne på alle værelser, ligesom du har internetadgang, så du har mulighed for at arbejde fra værelset.

Du kan også få udsøgte madoplevelser på Hotel Hedegaarden. Besøg det klassiske brasseri, hvor du kan få serveret en frokostmenu eller aftenmenu med et godt glas vin til. På Hotel Hedegaarden kan du også afholde selskaber som blandt andet barnedåb, konfirmationer, bryllupper, mindesamvær og meget mere, ligesom du kan afholde konferencer og bestille mad ud af huset.

Hotel Tapas Toms tapas mad ud af huset Brasserie Selskaber Konferencer Hotelophold Værelser Fest Hotellet på toppen af Vejle Tapas på toppen af Vejle Kurser Gratis parkering Sæsonmenuer Madoplevelser Dagskurser Overnatning Møder Weekendophold Se Danmark Rejser Vejle Ugeavisen Vejle Kolding Ugeavisen Kolding Aarhus

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Kenneth Birkeslund - 5/5

Jeg var til julefrokost på hotel hedegården og må sige at der var ikke noget at sætte en finger på (måtte ikke beholde snapsen på bordet de skulle skænke op hvilket var træls men igen vågnede så bare uden en så slem hovedepine😉) jeg valgte at tage en overnatning og den var der heller ikke noget at sætte en finger på super seng og hold da op et tryk der var på vandet i bruseren det var godt nok rart! Alt i alt super lækkert hotel mad og rigtig flinkt personale. Helt sikkert et sted jeg kommer igen og flere burde prøve det.

avatar

Henrik Nielsen - 1/5

Hotellet har ikke en døgnåben reception, så ved indtjekning efter receptionens lukketid, skal nøglerne hentes på tankstationen ved siden af. Jeg havde booket et værelse til to overnatninger. Da jeg ankommer kl. 23.30, efter en lang køretur, så ligger min nøgle ikke klar på tankstationen. Tankpasseren var ikke til megen hjælp udover at han kunne udlevere en liste af numre, som jeg kunne prøve at ringe til. Jeg endte med at måtte finde et andet hotel i byen.

avatar

Dorte Lunden Olsen - 1/5

Julefrokost - var der for 4 år siden og flere ting på menuen var det samme - trænger til fornyelse. Serveringen fjernede skåle og bestik før flere deltagere, var færdige med at spise. Lang kø i bar og sløv betjening mht drikkevarer. Følte os ikke velkomne, så snart maden var spist - personalet signalerede de helst så vi gik hjem, så de kunne få ryddet op. Virkede uprofessionelt og ikke en god oplevelse.

avatar

Søren Hansen - 5/5

FANTASTISK Mad. Endnu engang vælger vi at køre små 300km for at få lidt god mad og endnu engang er vi ikke blevet skuffede. Det virker som om at maden bliver bedre år for år og det siger meget, når vi nu er kommet her over 12 år. Man føler at man er den eneste og vigtigste selvom restauranten var fuld. Tak for en fantastisk service fra vores tjener, som "bare" var kok til daglig. Vi kommer gladeligt igen og er ALDRIG blevet skuffet

avatar

Heidi Kjær-Jakobsen - 3/5

Selve hovedbygningen er rigtig godt indrettet og pænt, familieværelserne er gode størrelser, rene og funktionelle. Morgenmaden er ganske almindelig hoteludvalg og kvalitet. Ikke noget ekstraordinært. Jeg synes personale virker lidt reserveret og knap så imødekommende.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.2
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 06:30 - 23:00

tirsdag 06:30 - 23:00

onsdag 06:30 - 23:00

torsdag 06:30 - 23:00

fredag 06:30 - 23:00

lørdag 07:00 - 23:00

søndag 07:30 - 20:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.