Hotel Baltic verificeret

CVR
28097883
Tlf nr.
74415200

Virksomhedsbeskrivelse

Hotel Baltic ligger på adressen Havbo 29, 6470 Sydals, og er et hotel i verdensklasse, der ligger lige ud til vandet på sydkysten af Als.  

Har du brug for et weekendophold med overnatning, selskabslokaler til din næste familiefest eller dit næste arrangement eller en kulinarisk oplevelse (Hotel Baltic har sin egen restaurant med lækker mad), så er det Hotel Baltic, du skal aflægge et besøg. Du vil ikke fortryde det. 

Hotel Baltic ligger lige ned til den historiske Gendarmsti, hvor du kan trække vejret i rolige og smukke omgivelser, mens du holder ferie i dejlige Danmark. 

Hotel Baltic giver dig hyggelige værelser, klassisk hjemmelavet mad fra menukortet og en uovertræffelig udsigt ud over lystbådehavnen i Høruphav. Et besøg hos Hotel Baltic er balsam for sjælen, så skynd dig at booke et ophold.

Restaurant Brunch Selskabslokaler Frokost Sønderborg udsigt Sydals Terrasser Overnatning Gendarmstien Menukort Weekendophold lystbådehavn arrangementer familiefester kaffe/kage grillbuffet badehotel lækker mad god mad Oplevelser Ferie i Danmark Det Gode Liv Ugeavisen Sønderborg Aabenraa Ugeavisen Aabenraa

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Iben Bønding - 1/5

Er der en kok til stede? Nej. I al fald ikke lørdag d. 2/4 2022. En middag for 4 der i den grad ikke går i glemmebogen. PINLIGT dårligt stegte bøffer med bitre og brændte rødløg. Om igen... Ind kom 3 nye fuldstændig ukrydrede bøffer ...igen gennemstegte, men dog spiselige og med pommes frites fra den første omgang, men genopvarmet og nu meget mørke! NYE SORTBRÆNDTE OG BITRE LØG??? og et råt ukogt forårsdag på toppen af bøffen. En aldeles ligegyldig betjening, der fortalte anekdoter fra sit eget liv og ikke anede noget som helst om dét hun serverede. Ex.: Hvilke oste har I? Svaret var; " Der plejer at komme ca 6 forskellige oste ind. Jeg ved ikke hvilke, men nogle er bløde og nogle er hårde ". 4. person fik en tunbøf...tør, gennemstegt og kedelig. Helt ærligt! Vi er jeres betalende gæster som bruger en lørdag aften hos jer og vi havde glædet os! Det er uanstændig dårlig tilberedt mad I serverer! Vi kan hverken anbefale dette sted og vi kommer heller ikke igen. Den ene stjerne er for forretten og for vinen.

avatar

Steen Elholm Christensen - 5/5

Hotel Baltic fortjener bare alle stjerner de kan få. Det hele er bare i topklasse.

avatar

Kim Frederiksen - 5/5

Perfekt beliggenhed, når man som jeg kan lide havne ;-) Hyggeligt og lyst festlokale til konfirmation ;-)

avatar

Katrine og Danny Sørensen - 5/5

Vi var til konfirmation og fik dejlig mad og god betjening. Det aller bedste var tarteletterne og deres browni der var sublime. Meget Venligt personale.

avatar

Anne Margrethe Lorenzen - 5/5

Den var rigtig god med en rigtig god beliggenhed

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email