Hotel Baltic verificeret

CVR
28097883
Tlf nr.
74415200

Virksomhedsbeskrivelse

Hotel Baltic ligger på adressen Havbo 29, 6470 Sydals, og er et hotel i verdensklasse, der ligger lige ud til vandet på sydkysten af Als.  

Har du brug for et weekendophold med overnatning, selskabslokaler til din næste familiefest eller dit næste arrangement eller en kulinarisk oplevelse (Hotel Baltic har sin egen restaurant med lækker mad), så er det Hotel Baltic, du skal aflægge et besøg. Du vil ikke fortryde det. 

Hotel Baltic ligger lige ned til den historiske Gendarmsti, hvor du kan trække vejret i rolige og smukke omgivelser, mens du holder ferie i dejlige Danmark. 

Hotel Baltic giver dig hyggelige værelser, klassisk hjemmelavet mad fra menukortet og en uovertræffelig udsigt ud over lystbådehavnen i Høruphav. Et besøg hos Hotel Baltic er balsam for sjælen, så skynd dig at booke et ophold.

Restaurant Brunch Selskabslokaler Frokost Sønderborg udsigt Sydals Terrasser Overnatning Gendarmstien Menukort Weekendophold lystbådehavn arrangementer familiefester kaffe/kage grillbuffet badehotel lækker mad god mad Oplevelser Ferie i Danmark Det Gode Liv Ugeavisen Sønderborg Aabenraa Ugeavisen Aabenraa

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Johan Ludvigs - 3/5

Vores værelser var fine, selv om vi først ved ankomst fik at vide, at vi ikke kunne få med udsigt, som bestilt. Restauranten kunne desværre slet ikke leve op til resten af hotellet. En højsommeraften fik vi bord i en mørk og trist krostue. Og sommermenuen var alt for dyr, i forhold til kvaliteten: Totalt uden smag! Første ret var "skovens svampe" med én lille kantarel og 5-6 overskårne champignons på ristet brød. Ikke just noget at begejstres over. Hovedretten var bøf af ungkvæg med timiansky (som slet ikke var sky fra stegen, men smagte som fra en bøtte med stivelse og lidt timian!) og havens grønt. Bøffen var nogenlunde mør, men smagte af ingenting. Og "havens" grønt var et miskmask af forskelligt, næsten rå grøntsager (gad vide hvor haven ligger og dyrker de blomkål?). Desserten var jordbær med marengs (købt fuglerede) og vanilleis, og igen helt uden karakter i smagen. Vi valgte desværre en vinmenu, den var ekstremt dyr og nærmest intetsigende. Sammenfattende kan man sige, at værelserne var til 4 stjerner, mens middagen i restauranten var til 2. Så vi ender på 3.

avatar

Jan Hartung - 5/5

Vi havde en fantastisk firmafest på Baltic, lækker mad, god betjening og en hyggelig beliggenhed

avatar

Birk Elmer - 4/5

God mad, og gode festlokaler, fik ikke tid til at besøge deres værelser, så kan ikke bedømme dem

avatar

Tanja Vanggaard Nielsen - 4/5

Fine forhold og virkelig veltillavet mad. God betjening og smuk beliggenhed

avatar

Lis Høj - 5/5

Efter et dejligt ophold er vi blevet ladet op på positivlisten. Alt var perfekt fra vores ankomst til afrejse. Maden var lækker, personalet dygtige og venlige. Værelserne fine. Vi nød udsigten og roen. Vi kommer gerne igen, når der er plads i kalenderen. Tager gerne familie og venner med.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Kontakt os via mail

Send email