Hos Montha verificeret

CVR
38395068
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
91549559

Virksomhedsbeskrivelse

Søger du den bedste dybdegående thaimassage, som virker mod muskelspændinger, spændingshovepine, migræne, ondt i ryggen, hold i nakken, hvor du også har mulighed voksning af dine underben? Så er vi Hos Montha klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder en lang række services, som du helt klart vil nyde. Du kan blandt andet få dybdegående massage, en snak om sundhed og velvære, og du vil altid møde en høj og personlig service.

Vi går ind for en effektiv massage, hvad end det er helkropsmassage, ansigtsmassage eller hovedbundsmassage. Vi tilbyder selvfølgelig også nakkemassage og rygmassage.

Vi holder til i Søndergade 20 i 6000 Kolding, og her er du altid velkommen i tidsrummet 8-17:30 fra mandag-fredag.

Hos Montha Thai Thaimassage Massage Voks Voksning Ansigt dybdegående massage Sundhed Velvære Høj personlig service Effektiv massage Ansigtsmassage hovedbundsmassage fodmassage Helkropsmassage Rygmassage Nakkemassage Parmassage Oliemassage Det Gode Liv Ugeavisen Kolding Kolding Fredericia

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Vibeke Ask Asmussen - 5/5

Hos Montha mødes man altid af venlighed og smil. Mødet er altid professionelt, omsorgsfuldt og respektfuldt. Selve stedet er rart og trygt at komme til. For mig personligt gør massagen hos Monthas dygtige massør Gop en stor forskel. Kroppens anspændthed løsnes og massagen har en healende og dybdeafspændende effekt på følgevirkninger af ptsd og depression. Min datter på 10 har længe haft noget der var låst og spændinger i nakken. Efter blot én behandling hos Gop er problemet forsvundet. Jeg kan kun give mine varmeste og bedste anbefalinger til Hos Montha og hendes dygtige ansatte.

avatar

Vibe Sonne - 4/5

Det løsnede alle spændinger jeg havde i ryg og nakke. Søde massøser og en dejlig oplevelse i hyggelige omgivelser.

avatar

Morten - 5/5

Altid super dejlig massage med nogle dejlige mennesker bag! Helt klart kan anbefales

avatar

Elin Kronhoff-Hansen - 5/5

Den dejligste massage, pigerne er så dygtige og søde, føler mig så velkommen.

avatar

mette schmidt - 5/5

Skøn oplevelse. I de fineste autentiske omgivelser. Montha ved virkelig noget om kroppen og hvor hun skal arbejde særligt omkring for at afhjælpe gener og skader. Derudover er der altid en fantastisk stemning hos Montha, højt humør hos alle.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 17:30

tirsdag 08:00 - 17:30

onsdag 08:00 - 17:30

torsdag 08:00 - 17:30

fredag 08:00 - 17:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email