HORNSYLD BILCENTER ApS verificeret

CVR
33577192
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75687611

Virksomhedsbeskrivelse

HORNSYLD BILCENTER ApS er et lille, lokalt bilværksted, som befinder sig mellem Horsens og Juelsminde. Som frit bilcenter under Bosch Car Service bruger HORNSYLD BILCENTER ApS kun originale Bosch-reservedele og er forpligtet til at leve op til en række kvalitetskrav i forbindelse med bl.a. bremseeftersyn, klimaanlæg, motoreftersyn, glasreparationer osv. 


HORNSYLD BILCENTER ApS har værkstedserfaring, der strækker sig tilbage til 1987. Teamet af dygtige og passionerede mekanikere står i dag for service og reparation af biler af alle mærker. Hos HORNSYLD BILCENTER ApS reparerer og servicerer de både nye og brugte biler. Derudover sælger de brugte biler direkte fra adressen i Hornsyld, som naturligvis altid er nysynede. 


HORNSYLD BILCENTER ApS har god kundeservice og tilbyder fx, at kunder kan aflevere deres bil på værkstedet om morgenen og blive kørt på arbejde. Når kunden har fri, bliver han eller hun hentet igen, og bilen er færdig på værkstedet.

Horsens bilcenter Hornsyld auto Bil Bilcenter Auto Biler til salg Autoværksted mekaniker Mekaniker horsens autoforhandler Motor Biler Erhverv Hedensted/Juelsminde Avis Horsens Posten Hedensted

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:30 - 16:00

tirsdag 07:30 - 16:00

onsdag 07:30 - 16:00

torsdag 07:30 - 16:00

fredag 07:30 - 14:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email