home Faaborg verificeret

CVR
41183047
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
63212700

Virksomhedsbeskrivelse

Hos Home Faaborg står dygtige ejendomsmæglere klar, når du skal købe eller sælge en bolig. Hos home Faaborg vil du møde erfarne, engagerede og dygtige ejendomsmæglere med erfaring i salg af alle typer af ejendomme. Dette er en klar fordel for dig, når du skal købe eller sælge. Køb og salg af boliger hænger nemlig i høj grad sammen med lokalt kendskab til og forståelse for det marked, man er en del af. Det har man hos Home Faaborg.

Home Faaborg tilbyder hjælp til alt det praktiske omkring boligkøb og -salg, blandt andet salgsvurderinger og køberrådgivning. Home Faaborg har ligeledes et bredt og stærkt køberkartotek, som er en klar fordel for dig, uanset om du er køber eller sælger.

Med køberkartoteket har Home Faaborg altid en række relevante og interesserede købere på hånden, når du sætter din bolig til salg. Hvis du er på jagt efter en ny bolig, kan du med fordel skrive dig op i køberkartoteket, så Home Faaborg kan henvende sig til dig med relevante boliger og tilbud.

Ældrebolig Køberrådgivning Bolig Salgsvurdering Faaborg Faaborg-Midtfyn Køb Salg udlejning Ejendomsmægler Lejebolig rækkehus Villa Nybyg Mægler Hushandel Byggegrund Rådgivning Håndbold Sydfyn Ugeavisen Faaborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 09:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email