Hjarbæk Fjord Golf Klub verificeret

CVR
19164233
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86696288

Virksomhedsbeskrivelse

I det nordlige Jylland, blot 20 km nord for Viborg, finder man Hjarbæk Fjord Golf Klub - en helt særlig golfklub placeret i unikke omgivelser. 

Uanset om du ser golf som en fritidsmæssig lokalsport eller mere som en decideret livsstil, vil Hjarbæk Fjord Golf Klub helt sikkert tiltale dig med den smukke beliggenhed, de attraktive klubfaciliteter og det omfangsrige fællesskab. Med sin smukke udsigt, sine velplejede baner og varierede huller er Hjarbæk Fjord Golf Klub nemlig anerkendt som en af Danmarks smukkeste baner. 

Hjarbæk Fjord Golf Klub tilbyder en lang række servicer, ydelser og moderne faciliteter til både faste stamgæster samt besøgende golfspillere, der ønsker at finde gode golfbaner i Jylland. Leder du efter et kvalitetsbevidst golfophold i Jylland? Drømmer du om at tage en tur på golfskole for at blive bedre til den unikke sport? Eller er du interesseret i at lære mere om den indbydende og udsøgte Hjarbæk Golf Restaurant? Læs mere om alt dette og meget mere, på www.hfgc.dk - god fornøjelse.

hjarbæk golfklub hjarbæk golf golfophold jylland hjarbæk golfcenter golfbaner jylland golf jylland golfskole hjarbæk fjord golfklub hjarbæk golf restaurant www.hfgc.dk Lokalsport Livsstil Sport Rundt om Viborg Viborg Viborg Nyt

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Nick Madvig-Schnor - 1/5

Fine omgivelser og golfbanerne. Køkkenet nægtede dog at lave mad, end ikke pommes frites, da et selskab på 15 personer var for meget at overkomme. Måtte kører til nærmeste by for at finde noget at spise, under alt kritik der ikke tilbydes mad til kunderne.

avatar

Lone Knudsen - 4/5

Lækker mad i restauranten og med udsigt til fjorden og golfbanen. Fin udendørs altan og terrasse. God og velplejet golfbane. Gode lejligheder beliggende i gå afstand fra restaurant og golfshop. Venligt personale.

avatar

Bjørk Bonnichsen - 5/5

Rigtig god bane, folk er helt nede på jordebog altid venlige 💯

avatar

Soren Rose - 5/5

Vi spillede nord/syd virkelig god og krævende bane - kan klart anbefales

avatar

Niels Juelsbak - 5/5

Dejlig mad, god betjening og smuk natur. Hvad kan man ønske mer.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 17:30

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 17:30

fredag 08:00 - 14:00

lørdag 08:00 - 14:00

søndag 08:00 - 14:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email