Hjarbæk Fjord Golf Klub verificeret

CVR
19164233
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86696288

Virksomhedsbeskrivelse

I det nordlige Jylland, blot 20 km nord for Viborg, finder man Hjarbæk Fjord Golf Klub - en helt særlig golfklub placeret i unikke omgivelser. 

Uanset om du ser golf som en fritidsmæssig lokalsport eller mere som en decideret livsstil, vil Hjarbæk Fjord Golf Klub helt sikkert tiltale dig med den smukke beliggenhed, de attraktive klubfaciliteter og det omfangsrige fællesskab. Med sin smukke udsigt, sine velplejede baner og varierede huller er Hjarbæk Fjord Golf Klub nemlig anerkendt som en af Danmarks smukkeste baner. 

Hjarbæk Fjord Golf Klub tilbyder en lang række servicer, ydelser og moderne faciliteter til både faste stamgæster samt besøgende golfspillere, der ønsker at finde gode golfbaner i Jylland. Leder du efter et kvalitetsbevidst golfophold i Jylland? Drømmer du om at tage en tur på golfskole for at blive bedre til den unikke sport? Eller er du interesseret i at lære mere om den indbydende og udsøgte Hjarbæk Golf Restaurant? Læs mere om alt dette og meget mere, på www.hfgc.dk - god fornøjelse.

hjarbæk golfklub hjarbæk golf golfophold jylland hjarbæk golfcenter golfbaner jylland golf jylland golfskole hjarbæk fjord golfklub hjarbæk golf restaurant www.hfgc.dk Lokalsport Livsstil Sport Rundt om Viborg Viborg Viborg Nyt

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Jens-Erik Hegelund - 4/5

Fine grønne baner, 27 huller og flot udsigt over fjorden.

avatar

Karin Hagen Olsen - 4/5

Fin overnatning. Fantastisk natur. Lidt kedelig menu her i november måned.

avatar

Carsten Fisker (Fiskerj) - 4/5

Banen står helt fantastisk og er meget velholdt. Eneste minus er at de har indført betaling for range, selvom man har betalt greenfee. Synes at det er ret dårlig stil.

avatar

Micki chr. - 4/5

Dejligt sted

avatar

Allan Nielsen - 5/5

Smukt sted.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 08:00 - 16:00

tirsdag 08:00 - 17:30

onsdag 08:00 - 16:00

torsdag 08:00 - 17:30

fredag 08:00 - 14:00

lørdag 08:00 - 14:00

søndag 08:00 - 14:00

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email