Herborg Smede- og Maskinforretning A/S verificeret

CVR
15395133
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
97891300

Virksomhedsbeskrivelse

I Struer finder du Herborg Smede- og Maskinforretning A/S, der tilbyder dig alt inden for maskiner til privat, landbrug og skovbrug. Forretningen byder på tre forskellige afdelinger, hvoraf Struer-afdelingen befinder sig på Fælledvej 23.


Herborg Smede- og Maskinforretning A/S er en del af Semler Agro A/S, og de er eksperter inden for maskiner, redskaber og udstyr til al udendørs arbejde. Du finder også John Deere-merchandise, legetøj, værktøj og meget andet. Samtidig klæder Herborg Smede- og Maskinforretning A/S dig godt på til arbejdet med slidstærkt kvalitetstøj.


Hos Herborg Smede- og Maskinforretning A/S finder du nogle af de største og bedste brands. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af maskiner fra Husqvarna, hvor du er sikker på at få den høje kvalitet. Og så bliver du altid mødt af specialister med en stor erfaring inden for reparationer og vedligehold af produkter fra John Deere og andre landbrugsmaskiner. Du kan altid kontakte Herborg Smede- og Maskinforretning A/S i Struer på 97891300.

Robotplæneklipper Automower Havetraktor Husqvarna Rider Græs Professionel Haven Park Forår Efterår Motorsav Beskæring Serviceaftale Vinteropbevaring Reservedele ATV scooter Honda PGO Shopping Ugeavisen Struer Struer Holstebro Onsdag Holstebro

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:30 - 17:00

tirsdag 07:30 - 17:00

onsdag 07:30 - 17:00

torsdag 07:30 - 17:00

fredag 07:30 - 15:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.