Havneloppen verificeret

CVR
42145866
Tlf nr.
51232884

Virksomhedsbeskrivelse

Havneloppen i Nyborg er en fin genbrugsbutik, der sælger et godt udvalg at antikke varer, retro-varer og diverse genbrugstilbud. Du finder Havneloppen på Strandvejen 18 ved Nyborg Havn, og butikken er i den grad et besøg værd, hvis du godt kan lide at lede efter genbrugsguld og skjulte skatte. 


Det lokale byliv i Nyborg er både levende og alsidigt, og der kommer ofte besøgende langvejsfra for at opleve den særlige, lokale ånd, der kan mærkes overalt i den Østfynske handelsby. Eftersom Havneloppen er et lokalt initiativ, er en handletur i genbrugsbutikken en rigtig god måde at bruge byen og støtte din by på. Hvis du ikke er til brugte varer og genbrug, kan du stadig finde gode tilbud i Havneloppen, for butikken forhandler nemlig også et udvalg af nye varer, der skifter efter sæson og efterspørgsel. På forretningens facebookside, Havneloppen Nyborg, kan du finde relevant information om åbningstider, adresse, kontaktinformationer samt særlige tilbud og løbende konkurrencer.

Havneloppen Havneloppen Nyborg havneloppen strandvejen Genbrug Genbrugsbutik antikke varer retro varer nye varer Nyborg havn genbrugstilbud Loppemarked Byliv Brug byen Støt din by Lokalavisen Nyborg Nyborg

Billedgalleri

Kontakt os via mail

Send email