HANSEN & PEDERSEN VVS- OG ENTREPRENØRFIRMA A/S verificeret

CVR
10458234
Tlf nr.
62651682

Virksomhedsbeskrivelse

Har du brug for en kloakmester i Faaborg eller omegn, finder du HANSEN & PEDERSEN VVS- OG ENTREPRENØRFIRMA A/S, der er en professionel kloakmester med stor erfaring. Men det er ikke det eneste, for HANSEN & PEDERSEN VVS- OG ENTREPRENØRFIRMA A/S tilbyder også entreprenørarbejde for både private og erhverv.


Du finder hjælp til en lang række af forskellige ydelser inden for kloakarbejde, vandværker, PE-svejsning og entreprenørarbejde. Derudover er HANSEN & PEDERSEN VVS- OG ENTREPRENØRFIRMA A/S en autoriseret VVS-virksomhed, der kan tilbyde dig en VVS-installatør. Du kan også få hjælp til GPS-måling og finde din lokale vognmand. 


Al arbejde, der bliver udført af HANSEN & PEDERSEN VVS- OG ENTREPRENØRFIRMA A/S, er selvfølgelig autoriseret og udført af professionelle fagfolk. Og derfor finder du her din lokale kloakmester og entreprenør, der kan hjælpe med alt fra rottespærre til sløjfning af brønde og vandværk-service.

Vandværk service PE-svejsning Kloakmester Rottespærrer Sløjfning af brønde Rottespærre Odense entreprenør Fyn entreprenør på Fyn Klima Miljø

Billedgalleri

Information