Guldsmed Zinglersen verificeret

CVR
48301118
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
66130130

Virksomhedsbeskrivelse

Hos guldsmed Zinglersen i Odense kan du handle guld, sølv og ure. I dag er det familiens anden generation, der driver forretningen, som har eksisteret siden 1906. Siden 1959 har du kunnet finde den smukke Zinglersen-forretning i den gamle bydel i Odense. I forretningen sælges både smykker og ure fra danske og internationale leverandører.

Du bliver mødt af et faglært personale, som har fokus på god kundeservice og lægger vægt på, at du skal have en god oplevelse, hver gang du går ind i forretningen. Her kan du købe et bredt udvalg af vielsesringe, forlovelsesringe, margueritsmykker, vedhæng til halskæder og armbånd, ørestikker, allianceringe, diamantringe, andre diamantsmykker og ure.

Hos guldsmed Zinglersen forhandles populære brands inden for ure og smykker som Citizen, Hilfiger, Bering, Christina Design London, Mads Ziegler, Julie Sandlau og mange flere. Zinglersen sender også varer portofrit i hele Danmark, så du kan sagtens købe hos Zinglersen, selvom du ikke er bosat i eller omkring Odense eller på Fyn.

Guldsmed odense Guld Sølv Ure Forlovelsesringe Vielsesringe Diamantringe odense Smykker odense Guldsmed fyn Diamantsmykker Allianceringe Citizen Hilfiger Bering Margueritsmykker Christina design london Mads Ziegler Julie Sandlau Ørestikker Vedhæng Livsstil Shopping Butiksnyt Ugeavisen Nordfyn Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

intet navn - 1/5

Lad dem ikke skifte batteri på armbåndsure. Visse ure kræver ekspertise. Denne har de ikke, selvom de mener det selv. De tager heller ikke ansvar, når der går galt og uret må forbi dem, der besidder evnen.

avatar

Peter Willumsen - 5/5

Spændende butik

avatar

Hans Aarre Pedersen - 5/5

Altid imødekomne og så har de mange fine ting.

avatar

Michael Mikes Jespersen. - 5/5

Købte det fedeste seiko ur som jeg skal ha i julegave, men fedt ur til en fin pris...!!👍🏻👍🏻🙏

avatar

A G - 1/5

Blev nægtet service uden grund, da jeg høfligt spurgte, om jeg kunne få lavet en justering på mit ur. Derefter blev jeg henvist til en anden butik, som slet ikke eksisterer. Det er ærgerligt at blive stigmatiseret på baggrund af mit udseende, da jeg tydeligvis fik et fordømmende blik af butiksekspedienten.

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

3.9
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 17:30

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email