GREDSTEDBRO EL APS verificeret

CVR
17015486
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75431120

Virksomhedsbeskrivelse

Gredstedbro El i Gredstedbro er specialister i elinstallationer og tilbyder ekspertise og professionalisme i forbindelse med ombygninger, nybyg, renovering og opsætning af varmepumper. Gredstedbro El hjælper også i situationer, hvor du har en akut opgave, som du har brug for professionel hjælp til.

Hos Gredstedbro El finder du også et bredt udvalg af produkter inden for hvidevarer, telefoner, lamper og meget mere. Du finder det meste til huset og haven, så hverdagen bliver nemmere for dig. Du behøver ikke at vente med at handle, indtil pengene står på din konto. Hos Gredstedbro El får du rente- og gebyrfri finansiering, så du kan købe dine favoritprodukter allerede i dag. Udvalgte produkter sælges med fire års garanti, hvilket er din garanti for et sikkert køb til din bolig.

Gredstedbro El ApS hjælper dig sikkert hele vejen gennem dit elkøb. De tilbyder altid levering af dine varer og hvidevare. Hvis du har brug for hjælp til installation (eksempelvis af en elektriker), har de også en række fagfolk, der står klar til at hjælpe dig.

Elektriker Hvidevarer Gredstedbro El Renovering Varmepumpe El Elsalg Hvidevarereparation Reparation af hvidevarer Luftpumpe Luftpumper Eltavle Reparationer Vaskemaskine Tørretumbler Opvaskemaskine Bolig Shopping Ugeavisen Ribe Ugeavisen Bramming Ribe

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

OliverB - 5/5

avatar

jan Bruun - 5/5

Se alle Google reviews

Åbningstider

mandag 07:00 - 17:00

tirsdag 07:00 - 17:00

onsdag 07:00 - 17:00

torsdag 07:00 - 17:00

fredag 07:00 - 17:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email