Gråsten Algeservice verificeret

CVR
34324212
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
42686263

Virksomhedsbeskrivelse

Gråsten Algeservice ligger på adressen Bovrupvej 5 i 6300 Gråsten. Bor du i eller omkring Gråsten, Sønderborg eller Aabenraa, er Gråsten Algeservice det oplagte valg til at forskønne din bolig og fjerne de alger, som i tidens løb ikke kan undgå at sætte sig på for eksempel dit hustag eller på dine fliser. Det forlænger facadernes levetid og skaber et bedre indeklima. Gråsten Algeservice tilbyder også at rydde dine veje for sne og salter også vejene efterfølgende. 

Med Gråsten Algeservice kan du forvente et hurtigt og effektivt resultat. Hvis du er træt af mos, alger og skidt på dit tag eller omkring din ejendom, står Gråsten Algeservice klar til at servicere dig på venlig og professionel vis.

Du kan altid række ud til Gråsten Algeservice for at få et uforpligtende tilbud til din træ- eller fliseterrasse eller på tagrens, fliserens eller facaderens med mere. Skal din bolig se ud som ny, så er det Gråsten Algeservice, du skal ringe til.

Algebehandling af tag Rensning af fliser Algebehandling i Sønderborg Algebehandling i Åbenrå Alger på tag Flisepest Alger på facade Alger på mur Alger på fliser Mos på tag Afrensning af tag Algebehandling i Rødekro Algebehandling i Haderslev Algebehandling i Broager Algebehandling i Gråsten Algebehandling i Felsted Algebehandling af fliser Bolig Ugeavisen Aabenraa Aabenraa Sønderborg Ugeavisen Sønderborg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Nete Sloth - 5/5

Vi er særdeles tilfredse. Vores gamle fliser ved sommerhuset var blevet meget angrebet af mos og flisepest. Efter behandlingen fik de et udseende, vi slet ikke troede de kunne få. Et flot stykke arbejde. Tak for det.

Se alle Google reviews

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 18:00

tirsdag 07:00 - 18:00

onsdag 07:00 - 18:00

torsdag 07:00 - 18:00

fredag 07:00 - 15:00

lørdag 07:00 - 12:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email