Godske Fodpleje verificeret

CVR
20931604
Tlf nr.
26489874

Virksomhedsbeskrivelse

I Odense midtby finder du Godske Fodpleje. Her tilbydes professionel hjælp til fodbehandling og vejledning i, hvordan du bedst kan tage vare på dine fødder, da det er dem, der skal bære dig gennem livet. Dine fødder behøver pleje ligesom alle andre dele af din krop. De udsættes hver dag for belastning, når du går, står, løber og generelt bevæger dig. Hvis du har problemer med nedgroede negle, ligtorne, hård hud eller revner i dine hæle, er Godske Fodpleje det rette sted at søge hjælp.

God service og venlig betjening er en selvfølge. Bag klinikken står Anja Godske, som har over 20 års erfaring på området. Klinikken er placeret i Odense M, og du kan derfor med fordel bestille en tid til en behandling, hvis du bor i Odense eller omegn. Det er nemt at komme til i bil, og der er tilmed gratis parkering. Godske Fodpleje tilbyder desuden fodpleje som hjemmebehandling i private hjem og på bosteder.

Fodbehandling Ligtorne Nedgroede negle Hjemmebehandling fodplejer Livsstil Samfund Brug byen

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Birgith Lillelund - 3/5

Anja var venlig og parat til at hjælpe, men desværre er hunramt af coronarestrektioner, så jeg måtte finde en fodteapeute i stedet for.

avatar

Inge Brobyskov - 5/5

Altid en fornøjelse

avatar

Bent Lindvig - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.3
/5
Gennemsnitlig