Fyns Havedesign ApS verificeret

CVR
41133783
Tlf nr.
40797187

Virksomhedsbeskrivelse

I Odense finder du Fyns Havedesign ApS. Havearbejde er for mange forbundet med noget, som kommer i sidste række, når hverdagen melder sig. Træer og græs fortsætter dog stadig med at vokse, selvom du ikke forholder dig til det. Fyns Havedesign ApS er den oplagte anlægsgartner at hive fat i, hvis du er en af dem, som har det på denne måde med sin have.


Fyns Havedesign ApS holder til i Odense SØ og dækker et bredt geografisk område, så du kan roligt tage kontakt, hvis du bor på Fyn og mangler nogen, som kan give din have nyt liv. Fyns Havedesign ApS kan yde en bred service inden for træfældning, anlæg, støttemure, hegn og haveplanlægning for blot at nævne nogle få ting.


Har du nogle ønsker til eller drømme om, hvordan din have skal se ud, kan du altid tage kontakt til anlægsgartner Kim Nielsen, som vil sørge for, at du kan få realiseret din drøm. Der er plads til både små og store drømme, så tag hellere end gerne kontakt, hvis du brænder inde med spørgsmål om muligheden for at realisere dine ønsker.

Have Anlæg Fliser Støttemure Hegn Træfældning

Billedgalleri

Information

Kontakt os via mail

Send email