fyns autogenbrug verificeret

CVR
40232370
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
42768027

Virksomhedsbeskrivelse

Du finder Fyns Autogenbrug i Søndersø på Nordfyn. Fyns Autogenbrug er en autoophugger, som kan hjælpe dig med alt fra afhentning af karosseri til bortskaffelse af gammelt jern, gratis afhentning af metalskrot og andet, og så kan du sælge dit jern til Fyns Autogenbrug. Hvis du står midt i en oprydning, kan Fyns Autogenbrug altså med garanti være en hjælp.
Hvis du er i tvivl om, hvor du kan komme af med dit skrot, når du er bosiddende på Nordfyn, så er Fyns Autogenbrug svaret.

Fyns Autogenbrug holder åbent alle ugens hverdage samt lørdag, og du kan altid ringe og få et tilbud på din aktuelle sag, hvad end det drejer sig om.
Kunderne hos Fyns Autogenbrug er glade for den gode og venlige service og de flinke medarbejdere.

Hvis du er bosat på Nordfyn, Fyn generelt eller tilmed Langeland, så er Fyns Autogenbrug oplagt at kontakte, hvis du har brug for hjælp til autoophug eller ligger inde med gammelt jern, som du gerne vil af med på forsvarlig vis.

Skrot bil Auto ophug Autoophug fyn Autogenbrug fyn Afhentning af karosseri Gratis afhentning Gl. jern Jern pris Sælg dit jern Metal skråt Oprydning hvor kan jeg komme af med mit skråt Motor Biler Ugeavisen Nordfyn LokalAvisen Assens Langeland Nordfyn

Billedgalleri

Åbningstider

mandag 08:00 - 18:00

tirsdag 08:00 - 18:00

onsdag 08:00 - 18:00

torsdag 08:00 - 18:00

fredag 08:00 - 16:00

lørdag 10:00 - 14:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email