Future-LIVE ApS verificeret

CVR
37844055
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86255000

Virksomhedsbeskrivelse

Future-LIVE ApS er en koncert- og eventarrangør, som holder til i Aarhus C. Herfra producerer og arrangerer Future-LIVE ApS shows, events og livekoncerter i både Danmark og store dele af Europa. Det kreative eventbureau har fokus på at skabe et udbytterigt samarbejde for alle involverede. 


De slår således de store lyttelapper ud, når kunderne fortæller om deres ønsker og behov. Gennem tæt dialog med artisten ønsker Future-LIVE ApS at forstå kundernes behov og skabe tillid og engagement. På den måde kan de skabe de helt rigtige, unikke og skræddersyede arrangementer hver gang. 


Alt efter hvad kunderne har brug for, kan Future-LIVE ApS stå for production og afvikling af shows, planlægning af turné, markedsføring i forbindelse med eventet, grafik, SoMe, hjemmeside, video- og billedmateriale samt andet content. Future-LIVE ApS er for dig, der har behov for et professionelt eventbureau til at arrangere et event, som er tilpasset efter dig.

Livekoncerter Slotskoncerter Come2live production Shows events eventbureau aarhus Content production hjemmesider og SoMe kreativt bureau århus kreativt indhold futurelive markedsføring Kultur Erhverv Iværksætteri Ugeavisen Sønderborg

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 17:00

tirsdag 09:00 - 17:00

onsdag 09:00 - 17:00

torsdag 09:00 - 17:00

fredag 09:00 - 17:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email