Frørup Savværk og Tømrerfirma ApS verificeret

CVR
39015927
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
65371035

Virksomhedsbeskrivelse


  • Frørup Savværk og Tømrerfirma ApS er den perfekte samarbejdspartner for dig, hvis du står med et hus, der trænger til en kærlig hånd, eller blot har et hvilket som helst andet stykke arbejde, som du ønsker udført i træ. 

  • Når du står over for en renovering, skal tømrerarbejdet være i orden, og hvad enten det drejer sig om en ny dør, nye vinduer, opførelse af hytter eller renoveringsarbejde på dit gamle bindingsværkshus, skal du selvfølgelig have professionelle folk, der ved, hvad det drejer sig om, til at løfte opgaven.


Placeret i Frørup på Østfyn ud til Storebælt drives Frørup Savværk og Tømrerfirma ApS, som gennem hele fire generationer  eller siden 1881  har specialiseret sig i tømrerarbejde, der også indebærer specialopgaver. Alt sammen primært i træ og planker.  • Frørup Savværk og Tømrerfirma ApS er selvfølgelig kendt på det meste af Fyn, men det nyder også godt af kunder, der kommer langvejsfra for at få den bedste hjælp og de bedste produkter til deres projekter i have eller bolig.

Døre og vinduer Renovering Byggeri Specialopgaver Murer Tømrermester Kvalitetshåndværk Bolig Nyt Tag Tag Træterrasser Køkkenrenovering Savværk Fyn Specialmål Snedkerarbejde Nybyggeri Bindingsværk Lønskæring Opskæring af Douglas og Ege tømmer Salg af brænde og flis Have Lokalavisen Nyborg Nyborg Ugeavisen Odense Odense

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 07:00 - 16:00

tirsdag 07:00 - 16:00

onsdag 07:00 - 16:00

torsdag 07:00 - 16:00

fredag 07:00 - 12:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email