Friskolen verificeret

CVR
25334892
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
75172449

Virksomhedsbeskrivelse    • Friskolen i Bramming er en friskole, som er startet på forældrenes eget initiativ. Forældrene ønskede en friskole, hvor der blev lagt vægt på den individuelle elevs læring og et folkekirkeligt grundlag. De værdier bygger skolen stadig på i dag. 
    • Er du fra Bramming, kender du nok allerede til Friskolen. Kommer du udenbys fra, har du måske læst om skolen i Ugeavisen Bramming, Ugeavisen Esbjerg eller hørt godt om skolen fra tidligere elever eller forældre.  
    • Søger du som forældrene, der startede Friskolen, en skole, hvor eleverne i grundskolen har tid og mulighed for at tage på lejrskole og studietur samt få nærvær, trivsel og vægt på faglighed? Så er Friskolen i Bramming et godt bud.  
    • De vægter fællesskab, demokrati, mening, kreativitet, kristen værdi og generel dannelse højt. Derfor skal man vælge Friskolen i Bramming. De har også fokus på sfo, eksamen og prøver.    • En god indføring i uddannelseslivet, forretningsliv, det sociale liv og hele livet generelt starter i grundskolen. Giv dit barn det bedste møde med hans eller hendes fremtidige liv.  

Friskole Skole Kristen værdi Dannelse Demokrati Prøve Grundskole Uddannelse Trivsel Faglighed Mening tryghed Lejrskole Studietur Eksamen sfo Nærvær Fællesskab Kreativ Ugeavisen Bramming Ugeavisen Esbjerg Esbjerg

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Emil rasmussen - 5/5

lugter af hotdog

avatar

Victoria Vibe - 5/5

Det er en rigtig god skole og vil klart anbefale den

avatar

Annabelle - 5/5

Chilleren skole, er kun blevet sparket i ansigtet en gang. 5/5

avatar

flemming flemming - 1/5

Jeg gik på skolen i 12 år jeg gik om omkring ca 8 gange og efter den første uge i 8 klasse fik jeg 4 sakse kastede efter mig den ene ramte ida andersen :D

avatar

Janna Vibe - 5/5

Se alle Google reviews

Information

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 06:30 - 16:30

tirsdag 06:30 - 16:30

onsdag 06:30 - 16:30

torsdag 06:30 - 16:30

fredag 06:30 - 15:30

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email