Friluftsland Århus verificeret

CVR
76470316
Virksomheden har
Lukket
Tlf nr.
86181886

Virksomhedsbeskrivelse

Elsker du at opleve kultur og rejser, elsker du at tage vandresko på og komme ud på nye oplevelser? Hvis du kan nikke genkendende til de forrige spørgsmål. så vend forbi Friluftsland Århus på Østergade 30 i 8000 Aarhus C. Vi har alt lige fra den bedste kvalitet indenfor outdoor beklædning til en sovepose eller pandelampe. Vi kan ganske talt tilbyde dig alt du behøver, for at blive en integreret del af vildmarken. Vi har som sagt et udvalg af produkter med den fineste kvalitet på markedet, alt lige fra fjällräven til the north face.

Så som du nok kan se, så har vi noget for enhver smag og alder. Vi kan garantere dig den bedste pris, kombineret med en formidabel service. Vores mål er at klæde dig godt på til dine oplevelser, samtidig med at du får en god oplevelse hos os. Det eneste der mangler nu, er at du kaster de slidte vandrestrøvler væk, og kommer et smut forbi os. Vi ses!

patagonia the north face fjällräven liggeunderlag osprey pandelampe sovepose arcteryx Vandresko imprægnering fjällräven bukser dunjakke duffel bag osprey rygsæk telte Vandrestøvler icebreaker fjällräven rygsæk vandrestave Friluftsgrej Sport Natur Livsstil Aarhus Randers Onsdag Odder Avis

Billedgalleri

Anmeldelser

avatar

Bodil Westergaard Petersen - 5/5

Spændende og meget inspirerende. Rigtig god service.

avatar

Anders Madsen - 5/5

godt udvalg, god hjælp til produktvalg og medarbejdere nok til at hjælpe

avatar

Henrik Johan Andersen - 1/5

Købte en Primus Tupike Stove Piezo på nettet til 2.299,- som er incl. taske iflg Friluftslands egen hjemmeside. Primusen kommer så uden taske, og da jeg reklamerer over det, får jeg bare den besked, at det er en fejl, og jeg kan købe tasken for yderligere 500,-. Altså samlet pris: 2799,-!!! Outnorth har sættet med taske til samlet 2.609,-!!!!

avatar

Esben Bager - 5/5

Dejligt sted, lækkert udstyr og altid fin betjening

avatar

Tobias Nielsen - 5/5

Købte mine klatresko og andet udstyr her. Fik super god hjælp, og procenter som jeg ikke selv vidste at jeg ville få:) Fik jeg sagt at de var super flinke?

Se alle Google reviews

Kundetilfredshed

4.5
/5
Gennemsnitlig

Åbningstider

mandag 10:00 - 17:30

tirsdag 10:00 - 17:30

onsdag 10:00 - 17:30

torsdag 10:00 - 17:30

fredag 10:00 - 19:00

lørdag 10:00 - 15:00

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email