Frederiksberg Boligadvokater Advokatanpartsselskab verificeret

CVR
38420887
Virksomheden har
Åben
Tlf nr.
31100810

Virksomhedsbeskrivelse

I 2017 stiftede Peter Celander Lindgren Frederiksberg Boligadvokater, som i dag har fem ansatte. De ansatte har mange års erfaring med rådgivning i forbindelse med boligkøb. Det er et moderne firma, som ved, hvor hurtigt det går på boligmarkedet, og du kan derfor forvente en god advokatrådgivning med høj faglighed.

Fagligheden er høj, men prisen er lav. Alle boligkøbere skal have mulighed for at få uafhængig advokatrådgivning, hvilket Frederiksberg Boligadvokater bestræber sig efter, således du kan opnå et trygt bogligkøb gennem en faglig og professionel rådgivning.

Boligmarkedet går rigtig godt, og der er derfor mange, som gerne vil investere penge i mursten. Specielt i København og på Frederiksberg går det godt. Står du derfor og mangler en uafhængig boligadvokat til en grundig og professionel advokatrådgivning, så kontakt Frederiksberg Boligadvokater.
Frederiksberg Boligadvokater hjælper med boligrådgivning i København og resten af landet.

Boligadvokat Køberrådgivning Købsaftale huskøb Bolig rådgivning Advokat bolig Boligadvokat pris Boligadvokat priser Boligadvokater pris Boligadvokater København Advokat Frederiksberg Forældrekøb Forældrekøb skat Forældrekøb lejlighed Forældrekøb regler Andelsboligkøb Andelsboligkøb advokat Billig boligadvokat Køberrådgivning pris Bolig Livsstil Frederiksberg Bladet Frederiksberg KøbenhavnLIV

Billedgalleri

Information

Åbningstider

mandag 09:00 - 16:00

tirsdag 09:00 - 16:00

onsdag 09:00 - 16:00

torsdag 09:00 - 16:00

fredag 09:00 - 16:00

lørdag Lukket

søndag Lukket

Bemærk at særlige åbningstider kan forekomme i forbindelse med helligdage.

Kontakt os via mail

Send email